Siirt'teki polise silahlı saldırı

Şehit polis memuru Bünyamin Torğut'un cenazesi, memleketi Elazığ'da toprağa verildi

Siirt'teki polise silahlı saldırı
Siirt'teki polise silahlı saldırı
GİRİŞ 07.07.2015 18:23 GÜNCELLEME 07.07.2015 18:23

Siirt'te kaçakçılık şüphesiyle durdurulan otomobilden açılan ateş sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Bünyamin Torğut'un cenazesi, memleketi Elazığ'ın Baskil ilçesinde defnedildi.

Şehit Torğut'un Sürsürü Mahallesi Sefil Hoca Sokak'taki baba evinden alınan cenazesi, İzzetpaşa Camisi'ne getirildi.

Cenazeye, Torğut'un yakınları ile İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Celalettin Lekesiz ve vatandaşlar katıldı.

Baba İhsan Torğut, tabutun başında, "Bir Bünyamin gider binlercesi gelir. Birliğimizi bozamayacaklar. İnşallah bu son olur, benim gibi ağlayan olmaz" diye üzüntüsünü dile getirdi.

Şehidin kız kardeşi Merve Torğut da öğretmen olup ağabeyinin görev yaptığı yere gideceğini ve güzel insanlar yetiştireceğini söyledi.

Torğut'un cenazesi, ikindi vakti kılınan namazın ardından Düğüntepe köyünde toprağa verildi.

Siirt-Eruh karayolunun 15. kilometresinde Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine, kaçakçılık şüphesiyle durdurulmaya çalışılan otomobilden ateş açılmıştı. Ekiplerin de karşılık verdiği olayda, polis memuru Bünyamin Torğut (30) ağır yaralanmış ve kaldırıldığı Siirt Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen hayatını kaybetmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz
Gazi meclisin 23 Nisan videosu çok beğenildi! Geleceğe en güzel mirasımız, yavrularımız