Mersin Büyükşehir Belediyesindeki rüşvet iddiası

MHP İl Başkanlığı, adları iddialara karışan partililerle ilgili işlem başlattı

Mersin Büyükşehir Belediyesindeki rüşvet iddiası
Mersin Büyükşehir Belediyesindeki rüşvet iddiası
GİRİŞ 09.07.2015 18:16 GÜNCELLEME 09.07.2015 18:16

 MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç, partisinin belediye meclis üyesi hakkında, bir araziye akaryakıt istasyonu ruhsatı verilmesi karşılığında rüşvet aldığı iddiaları üzerine işlem başlattıklarını bildirdi. 

Kılıç, yazılı açıklamasında, belediye meclis üyesi hakkında ortaya atılan iddialara ilişkin gerekli tedbirlerin alındığını ve işlem başlatıldığını belirterek, buna rağmen bazı siyasi parti temsilcilerinin partilerini ve belediyeyi karalamaya çalıştıklarını öne sürdü.

Bu konuda kendilerini karalamak isteyenlerin heveslerinin boşa çıkacağını ifade eden Sebahattin Kılıç, "Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Burhanettin Kocamaz’ın iddialar ortaya atılır atılmaz konu ile ilgili sergilediği tavır ve hassasiyet, MHP’li kadroların en ufak bir şaibeye dahi izin vermeyeceğinin en büyük kanıtıdır" ifadesini kullandı.

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar'ı konuyla ilgili yaptığı bazı açıklamalardan dolayı eleştiren Kılıç, kendilerinin bu olaydaki tutumlarının "Mersin Büyükşehir Belediyesine rüşvetin giremeyeceğinin bir göstergesi" olduğunu savundu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin MHP'li üyesi hakkında, bir araziye akaryakıt istasyonu ruhsatı verilmesi karşılığında rüşvet aldığı iddiaları üzerine inceleme başlatılmış, Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz, söz konusu meclis üyesi ile adı iddialara karışan MHP'li bir diğer meclis üyesinin de istifasını istemişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trabzonspor - Fatih Karagümrük! CANLI
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık