Bergama'da iftar

Bakırçay ve Kuzey Ege'de yer alan kooperatiflerin temsilcileri, Bergama'da düzenlenen iftar programında bir araya geldi

Bergama'da iftar
Bergama'da iftar
GİRİŞ 10.07.2015 02:32 GÜNCELLEME 10.07.2015 03:08

Bakırçay ve Kuzey Ege'deki Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bergama'daki iftar emeğinde bir araya geldi.

Bergama Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Süleyman Başsan'ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına, Bölge Birliği Başkanı ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Merkez Birliği Başkan Vekili Selahattin Hünü ile İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Genel Koordinatörü Sebahattin İspir de katıldı.

Programda konuşan İspir, "Ramazan ayının toplumumuza, esnafımıza birlik ve bereket getirmesini diliyorum. Tüm güzelliklerin yüreği yaralı insanlarla paylaşıldığı bir ay olması dileğiyle tebrik ediyorum. Yaklaşan Ramazan Bayramınızı şimdiden kutlarım" dedi.  

İftara, Bergama, Dikili, Kınık, Aliağa, Menemen, Ayvalık, Edremit, Poyracık, Kozak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatiflerinin Başkanları, Bergama Ziraat Odası Başkanı Nuri Taşkıranoğulları, Bergama Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Halit Akdemir ve banka müdürleri de katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı