Yoksul ailelere ev

 Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ilçe merkezindeki 21 yoksul aile için yaptırılan evlerin tapuları düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Yoksul ailelere ev
Yoksul ailelere ev
GİRİŞ 10.07.2015 11:38 GÜNCELLEME 10.07.2015 11:38

Kaymakam Serhat Karabektaş, törende ilçe merkezindeki yaşlı, kimsesiz, engelli ve dul 21 vatandaşın evsiz olduğunu tespit ettiklerini söyledi.

Bu kapsamda çalışmalara başladıklarını ve Kale Mahallesi'nde bulunan boş bir arsayı satın alarak 21 evin inşaatını başlattıklarını dile getiren Karabektaş, "Evsiz ailelerimizin kendi evlerinde mutlu, huzurlu ve güzel yaşam koşullarının sağlanmasını amaçlayarak uzun ve meşakkatli bir çalışma sonucunda inşaatları tamamladık. Devletin imkanlarını kullanarak yaptığımız 21 evsiz ailemizi ev sahibi yaptık" dedi.

Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Müdürü Orhan Behçet ise her biri 250 metrekarelik arsa üzerine tasarlanan evlerin bahçeli olduğunu belirtti.

Behçet, 63 metrekare oturum alanına sahip 2+1 evlerde artık ihtiyaç sahiplerinin mutlu şekilde yaşam süreceğini kaydetti.

Konuşmaların ardından 21 hak sahibine tapuları teslim edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu