Sinop'ta TÜSİYAD'tan iftar

Sinop'ta Tüm Sinoplu İşadamları Yardımlaşma Derneği (TÜSİYAD) tarafından iftar düzenlendi.

Sinop'ta TÜSİYAD'tan iftar
Sinop'ta TÜSİYAD'tan iftar
GİRİŞ 10.07.2015 12:44 GÜNCELLEME 10.07.2015 13:38

 Sinop Bektaşağa Park Yıldız Tesislerinde Gezer Terlikleri Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda TÜSİYAD Genel Başkanı Mustafa Özalp tarafından organize edilen iftara İstanbul'da yaşayan iş adamları, Sinop protokolü ve davetliler katıldı.

Vali Yasemin Özata Çetinkaya , Belediye Başkanı Baki Ergül, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şerafettin Serten'in de eşleri ile katıldığı iftarda konuşan TÜSİYAD Genel Başkanı Özalp, davete katılan tüm misafirlere teşekkür etti.

Özalp, "TÜSİYAD kurulduğu günden beri, ilimiz ve bölgemiz için önem arz eden ekonomik, sosyal politikaların oluşturulmasına ön ayak olmak için uğraş vermekte ve bunun yanında iş insanlarının problemlerini de gerekli platformlara taşıyarak çözüme kavuşturulması için katkı vermektedir. Katkı vermeye çalıştığımız bir önemli başlık da çok sevdiğimiz Sinop’un çağdaş, daha yaşanılır bir kent olmasıdır. TÜSİYAD sadece örgencilere burs veren, yurt ayarlayan ki bunlar zaten bünyemizde yapılan sosyal yardımlarımız bunun yanında en önemli görevimiz de İstanbul’da iş arayan hemşehrilerimize iş imkanı oluşturmak, iş, istihdam, yurt dışı seyahatleri, yurt dışı fuarların takibi, yurt içindeki iş zincirini geliştirmek için çalışmalarını yürütmektedir" dedi.

Sinop'a yatırım yapılması konusunda KUZKA, KOSGEB, gibi Kalkınma Bakanlığına bağlı birimler ile devamlı görüşmeler yapıldığını, Sinop'a ve ilçelerine yapılması planlanan yatırımların fizibilite çalışmalar arasında  olduğunu belirten Özalp, "TÜSİYAD doğduğu yerleri unutmamış ve bu topraklara çok şeyler borçlu olduğu bilincindedir. Bu iftar yemeği ile amacımız Sinopluları ile bir araya getirmek , sıkıntılarımızı paylaşmak. Bir nefes almak için mübarek Ramazan-ı Şerifi de birlikte paylaşmak istedik" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...