Ankara'da otopark protestosundaki silahlı saldırı

Ankara Ulus Rüzgarlı Caddesi'nde 26 yıldır esnaflık yapan Zeynep Şahin, otopark sorunuyla ilgili, "Burası otopark diyip insanlara, esnafa kötü davranıyorlar. Hani mesele sadece parasal anlamda değildi, tavır olarak çok çirkinlerdi" dedi.

Ankara'da otopark protestosundaki silahlı saldırı
Ankara'da otopark protestosundaki silahlı saldırı
GİRİŞ 10.07.2015 19:55 GÜNCELLEME 10.07.2015 19:55

İnşaat malzemesi ticareti yapan Şahin, Ankara'da esnafın otopark protestosu sırasında silahla vurularak hayatını kaybeden 21 yaşındaki Mehmet Karagöz'ün Çankırı'daki cenaze töreninin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, birkaç yıldır söz konusu bölgede sorunlar olduğunu söyledi.

Şahin, şunları kaydetti:

"Tuhaf tuhaf insanlar otopark yerlerini çiziyorlar. Burası otopark diyip insanlara kötü davranıyorlar, esnafa kötü davranıyorlar. Hani mesele sadece parasal anlamda değildi, tavır olarak çok çirkinlerdi. Dün de biz dükkanlarımızı kapatıp insani bir tepki gösteriyorduk. Kötü bir şey yok, kimsenin abartması yok, şen şakrak bir şekilde tepkimizi gösteriyorduk. Bir anda insanların üzerine katilin ateş ettiğini gördük. Ne küfür vardı ne taşkınlık vardı. Sadece insani bir şey istedik, bu otoparkçılar gitsin istedik."

Otoparkçıların herkese kötü davrandığını ileri süren Şahin, "Madem buradan para alınacak, madem buradan rant sağlanıyor, parkları elektronik yapsınlar, bizi bu insanlarla muhatap etmesinler. Biz bu insanlarla muhatap olmak istemiyoruz. Elektronik sistem olsa parkımızı yapar paramızı veririz, bu insanlarla muhatap olmayız" dedi.

Yaşanan olay nedeniyle çok üzgün olduğunu ifade eden Zeynep Şahin, "Bu çocuk ölmek zorunda mıydı bu tür insanların buralardan gitmesi için" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Öcalan'ın milletvekili yeğeninden skandal sözler!
YSK kararını verdi: 3 ilçe ve 4 beldede yeniden seçim yapılacak