Midesini küçültmek istedi, canından oldu

İzmir'de, mide küçültme ameliyatı olan Ceyda Yanık, başarılı geçtiği söylenen operasyon sonrasında evine gönderildi.

Midesini küçültmek istedi, canından oldu
Midesini küçültmek istedi, canından oldu
GİRİŞ 11.07.2015 21:23 GÜNCELLEME 11.07.2015 21:24
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ağrılarının artması üzerine ikinci kez gittiği hastanede, midesindeki sorunun çözümü için ameliyata alınan Ceyda Yanık, bu kez yaşama tutunamadı. 

Bir alışveriş merkezinde yöneticilik yapan 35 yaşındaki Ceyda Yanık, uzun süredir yaşadığı kilo probleminden kurtulmak için mide küçültme ameliyatı olmaya karar verdi. Yaklaşık bir hafta önce operasyonla midesi küçültülen Ceyda Yanık, bir gün hastanede kaldıktan sonra evine gönderildi. Tedavisine evinde devam edilen Yanık, 4 gün önce mide ağrısı ve kan kusması üzerine tekrar hastaneye getirildi. 

KAN DEĞERLERİNİN DÜZELMESİ BEKLENDİ 

Hastanede yapılan kontrollerinde, Ceyda Yanık'ın midesinde sıvı biriktiği ve ikinci kez ameliyat olması gerektiği açıklandı. Ancak kan değerlerinin yüksek çıkmasından dolayı, ilaç tedavisi uygulanıp hastanenin yoğun bakım ünitesine alındı. Uygulanan tedaviyle kan değerlerinde, düzelme olan Ceyda Yanık, bugün yeniden ameliyata alındı. Cerrahi operasyon sırasında fenalaşan Ceyda Yanık, hayatını kaybetti.

Ölüm haberini alan yakınları ve arkadaşları büyük üzüntü yaşadı. Ceyda Yanık'ın cenazesinin, nöbetçi savcının incelemesinden sonra otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği açıklandı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 9
  • Kafe isletmecisi 8 yıl önce Şikayet Et
    Bende ameliyat olacağım, şimdi korkuyorum böyle şeyler görünce cesaret edemiyorum... Doktorun adı neydi?
    Cevapla
  • Nail.satir 8 yıl önce Şikayet Et
    Bende oldum bu doktorun hatasidir bence 400.km arabayla istb geldim amilyat sonrası 1 gün sonra
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    bu tür ameliyatlar çok tehlikeli. Kaç kişi duyduk bu şekilde vefat eden
    Cevapla
  • MEHMET EMİN ARAL ( BARIŞ LİDER ) 8 yıl önce Şikayet Et
    CANINIZI TEHLİKEYE ATMAYIN. ATYET Ceyda hanım, canına kast etmekten. Doktorlar, cinayet suçlusu oldular. Mide küçültmek ameliyatı yapmayınız. Çok yemek hastalığı olan, midesi büyümüş olan hastalara. Hastanede her öğün ölçülü yemeyi öğretiniz. Ölçülü yemeyi alıştırdığınızda, midesi küçülmeye başlar. Bağırsakları incelmeye başlar. Önemli olan kısa sürede zayıflamak değildir. Tehlikesiz, şifalı zayıflamaktır. Telkin etmelisiniz.
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    doktora hiçbirşey olmaz birader hiç mi ameliyat olmadın. bir ton kağıt imzalatıyorlar. olası komplikasyon durumlarında bizzat ben sorumluyum diyorsun imzanla... sen merak etme doktora ve avukata hiç kimse dokunamaz bu ülkede :D diğer söylediklerine katılıyorum ama...
    Cevapla
  • Ümmü Yasir 8 yıl önce Şikayet Et
    Allahu Teâlâ nin dilediği şekilde yaratmasini değiştirmeye çalışmak akilsizliktan başka bir şey değildir "Kismetine razı ol ki rahat edesin" (Bediüzzaman Said Nursi)
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim bende okuyorum risale-i nur külliyatını. lakin bu dediğin tam olarak öyle değil biraz dikkatini ver lütfen. kader ve cüz-i ihtiyari arasındaki farkı lütfen 26.sözden(kader risalesi) okuyunuz. o kilolar cüz-i ihtiyari ile olmuştur yani şer ile karşılaştığınızda cüz-i ihtiyari hayır ile karşılaştığınzda karşınıza kader çıkar. ama bu şerrin allah tarafından yaratılmadığı anlamına da gelmez tabiki. allah izin verir şere ve isteğe göre yaratır. yani izni ile olur rızası ile değil. kilo da şer old. için cüz-i ihtiyariye girer. ama kısmetine razı olma sözü zayıflar için geçerlidir.
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    mesela adam vardır çok zayıftır, fakirdir kilo da alamıyor durumu yok ki yemek yesin. o adama diyebilirsin razı ol allah birgün sana da verir diye yada elin birşeye ulaşamıyordur alamıyorsundur dersin razı ol rahat et yoksa elinin yetişmediği şeylere üzülme fln.. lütfen 26.sözü okuyunuz tekrar ve 20.mektubun 2.mebhasını allah'a emanet olunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!