Kadir Gecesi

Suşehri Kaymakamı Perçi ve Belediye Başkanı Yüksel mesaj yayımladı

Kadir Gecesi
Kadir Gecesi
GİRİŞ 13.07.2015 19:09 GÜNCELLEME 13.07.2015 19:09

Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi ve Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Perçi, mesajında, Kadir Gecesini idrak etmenin sevinç ve heyecanının yaşandığını belirtti. Bu mübarek gecede kalplerin kötülüklerden arınması, gönül dünyaların aydınlanması, manevi huzurun artması için fırsat sunulduğunu aktaran Perçi, şunları kaydetti:

"Kırgınlık, dargınlık, kin ve nefretin yerine, sevgiyi, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği egemen kılarak ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, Suşehrili hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve İslam aleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyor ve bu gecenin, insanlığın barış, huzur ve saadetine, bütün müminlerin de affına vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum."

Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ise mesajında mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşıldığını belirtti. 

Kadir Gecesi'ni idrak etmenin mutluluğunun ve sevincinin yaşandığını aktaran Yüksel, "Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinciyle taçlanmaktadır" ifadesini kullandı.

Kadir Gecesi’nin bin aydan daha hayırlı olduğunu vurgulayan Yüksel, tüm İslam aleminin ve Suşehrililerin Kadir Gecesi’ni kutladı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'