Trafik polislerinden sürücülere iftar

Yerköy Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla sürücü ve yolculara iftar verdi.

Trafik polislerinden sürücülere iftar
Trafik polislerinden sürücülere iftar
GİRİŞ 15.07.2015 10:45 GÜNCELLEME 15.07.2015 10:55

Yozgat-Ankara karayolundaki Yerköy Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği önünde, iftar saatinde yolda olan sürücüler trafik polisleri tarafından durdurularak, yemeğe davet edildi.

Trafik ihlali yaptıkları gerekçesiyle durdurulduklarını düşünen sürücüler, iftara davet edilince şaşkınlıklarını gizleyemedi. 

Uygulamayla ilk defa karşılaştıklarını ve şaşırdıklarını söyleyen sürücüler, trafik polislerine teşekkür etti.

İstasyon Amir Vekili Yaşın Dereli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iftar saatinde yolda olan sürücüler için böyle bir proje hayata geçirdiklerini söyledi.

Uygulamadan sürücülerin memnun kaldıklarını söyleyen Dereli, şöyle devam etti:

"İstasyon amirliğimizin önünde yaptığımız iftar programını gören sürücülerimiz çok şaşırıyorlar. Genellikle sürücüler hız ve trafik kuralı ihlali nedeniyle durdurulduğunu zannediyor ama böyle bir uygulama ile karşılaşınca çok şaşırıyor. Bu uygulama geçtiğimiz yıl da yapıldı. İftar saatinde yol kullanıcılarına ve sürücülere iftar ikramlarımızı devam ettireceğiz. Etkin denetimlerimizin yanı sıra ikramlarda bulunarak sürücüleri dinlendiriyor ve yola huzurla çıkmalarını sağlıyoruz. İftar saatinde bu bölgede bir tesis olmaması nedeniyle sürücü ve yolcuların mağduriyetlerini de önlemiş oluyoruz." 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!