Ramazan Bayramı'na doğru

 Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Ramazan Bayramı'na doğru
Ramazan Bayramı'na doğru
GİRİŞ 15.07.2015 17:09 GÜNCELLEME 15.07.2015 17:22

Erkan, mesajında, "Ramazan ayının sağladığı manevi iklim sayesinde kazanılan birlik, beraberlik, dayanışma ve hoşgörü kültürünün hayatımızın bundan sonra ki bölümünde de sürdürülmesi huzurlu ve barış içerisinde yaşamamız için son derece önemlidir" ifadesini kullandı.

Mübarek ramazan ayını uğurlamanın hüznünü yaşarken, diğer yandan da ramazan ayının mükafatı olan Ramazan Bayramı'na ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Erkan, bayramlar kırgınlık ve dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, hoşgörünün hakim olduğu müstesna günler olduğunu belirtti.

Bayramların sadece bireysel olarak mutlulukların yaşandığı günler olmadığını kaydeden Erkan, mesajında şunlara yer verdi:

"Bu sevinç ve mutluluğu, büyüklerimizle, gençlerimizle, çocuklarımız, eş, dost ve akrabalarla paylaştığımız çok özel günlerdir. Dini bayramlarımız, kimsesizleri ve hastaları ziyaret ederek onları sevindirip, çok yoğun insani duygular yaşamamıza vesile olur. Bayramlar, milli ve dini duyguların inançların, geleneklerin uygulanarak gelecek kuşaklara aktarıldığı, millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle bütün Tatvanlı hemşehrilerimizin ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarındaki mesai arkadaşlarımın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi