Ramazan Bayramı kutlanıyor

Niğde'de Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi

Ramazan Bayramı kutlanıyor
Ramazan Bayramı kutlanıyor
GİRİŞ 17.07.2015 17:56 GÜNCELLEME 17.07.2015 17:56

 Niğde'de Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. 

Öğretmenevi'ndeki programa Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Garnizon Komutanı Albay Ufuk Nayır, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti Niğde milletvekilleri Alparslan Kavaklıoğlu ve Erdoğan Özegen, MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram, Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

Vali Necmeddin Kılıç, programda yaptığı konuşmada, bayramların barış, dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma günleri olduğunu ifade etti.

Bayramların toplumsal birlikteliği sağlayan değerler olduğunu belirten Kılıç, "Sevginin, saygının, hoşgörünün pekiştiği bu özel günlerde olduğu gibi, gelecekte de aynı heyecanla bu birlik ve beraberliğin devam edeceğini umuyor, bu huzur ortamında ülkemizi ve ilimizi bulunduğu yerden daha da ileriye götüreceğimize inanıyorum. Hizmetin en iyisine layık olan değerli Niğde halkı ile el ele, gönül gönüle vererek hedefe doğru yürümek en önemli gücümüzdür" dedi.

Programın ardından Vali Kılıç ve protokol üyeleri,  İl Jandarma  Komutanlığı, Polisevi, Açık Cezaevi, Sevgi Evleri ve Kız Yetiştirme Yurdunu ziyaret etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?