Siirt'te bayram ziyaretleri

 Siirt'te protokol, kimsesiz çocuklara, şehit ve gazi ailelerine bayram ziyaretinde bulundu.

Siirt'te bayram ziyaretleri
Siirt'te bayram ziyaretleri
GİRİŞ 19.07.2015 14:04 GÜNCELLEME 19.07.2015 14:08

Protokol, Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri'ndeki kimsesiz çocukları ziyaret etti. Çocuklarla bayramlaşan heyet, çocuklar için halı saha yapılacağı sözünü verdi. Ayrıca, çocuklara harçlık ve hediye verildi.

Daha sonra Engelsiz Yaşam Merkezi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden protokol, buradaki vatandaşların da bayramlarını kutlayarak, sohbet etti.

Şehit ve gazi ailelerini de ziyaret eden ve sorunlarını dinleyen heyet, şehit ve gazi çocuklarına da harçlık ve çeşitli hediyeler dağıttı.

Vali Mustafa Tutulmaz, devletin her zaman şehit aileleri ve kahraman gazilerin yanında olduğunu belirtirken, şu ifadeler yer verdi:

"Şehitlerimizin çocukları, eşleri, anneleri, babaları bizim için kutsal birer emanettirler. Acılarını yürekten paylaşıyoruz. Tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyorum."

Ziyaretlere, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt Milletvekilli Prof. Dr. Yasin Aktay, Tugay Komutanı vekili Albay Alican Erkiletlioğlu, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu ve Emniyet Müdürü Metin Özkan'da katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Smart büyüdü! Yeni modeli sosyal medyayı salladı! Tasarımcısı Türk çıktı
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?