Aydın'da sıcak hava

Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde hava sıcaklığının 40, deniz suyu sıcaklığının ise 26 derece olarak ölçüldüğü Aydın'da, vatandaşlar serinlemek için sahil beldelerini tercih etti, Kuşadası ve Didim'deki plajlarda yoğunluk yaşandı. 

Aydın'da sıcak hava
Aydın'da sıcak hava
GİRİŞ 19.07.2015 15:32 GÜNCELLEME 19.07.2015 15:32

Bayram tatilini sahil beldelerinde geçirmek isteyeler hava sıcaklığının yükselmesiyle denize girerek serinlemeye çalıştı. Kuşadası'nın plajları ve su parkları, sıcağın bunaltıcı etkisinden kurtulmaya çalışanların ve eğlenmek isteyenlerin tercihleri arasında yer aldı. 

Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı boyunca ilçedeki otellerin yüzde 100 doluluk kapasitesine ulaştığını söyledi. 

İlçedeki tatil köylerinin de tamamen dolduğunu ifade eden Akdoğan, "Bayram tatili Kuşadası için son derece olumlu geçti. Tatil ilçemizde adeta doping etkisi yaptı. Yerli ve yabancı turistlerin ilgisinin bayramdan sonra da devam etmesini bekliyoruz" diye konuştu.

- Didim'de yoğunluk

Didim'de de yerli ve yabancı turistler özellikle Altınkum Plajı'na büyük ilgi gösterdi. 

Yoğun kalabalık nedeniyle plajda yer bulmak güçleşirken, su parklarını tercih edenler ise soğutulmuş havuzlarda eğlenerek serinlemeye çalıştı. 

İlçede düzenlenen tekne turlarına katılanlar ise doğal güzellikleri ile göz dolduran koylarda serinlemek için denize girdi.

 

 
KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da
İsrail, İran'a karşılık verme kararı aldı