Çubuk heyeti, Bosna Hersek'e gitti

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ve Çubuk Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt ile beraberindeki heyet, Bosna Hersek'in Maglaj kentine gitti.

Çubuk heyeti, Bosna Hersek'e gitti
Çubuk heyeti, Bosna Hersek'e gitti
GİRİŞ 20.07.2015 13:47 GÜNCELLEME 20.07.2015 13:47

Acehan, Tekaüt ve beraberindeki heyet, Maglaj Belediye Başkanı Mehmet Mustabasic ve Merhamet Derneği Başkanı Atıf Spahic'in daveti üzerine "Etno (Halk) Festivali"ne katılmak üzere Bosna Hersek'e hareket etti.

Heyette, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve seymen ekibi yer alıyor.

Acehan, ziyaretin Türkiye ve Çubuk açısından önemine değindi.

Bosna Hersek'te geçen yıl yaşanan sel felaketinin ardından sivil toplum örgütleri ve iş adamlarının desteğiyle çeşitli yardımlarda bulunulduğunu hatırlatan Acehan, geçmişten gelen kardeşliğin yapılan ziyaretler ve görüşmelerle pekiştirildiğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Maglaj Belediye Başkanı Mehmet Mustabasic'in özel daveti üzerine ilçemizi, Ankara'yı ve Türkiye'yi temsil etmek üzere Maglaj'a gidiyoruz. Yapacağımız ziyarette Mehmet Mustabasic ve diğer davetli uluslararası delegasyon ile iş adamlarıyla, eğitimcilerle bir araya geleceğiz. Geçtiğimiz yıl yaşanan sel felaketinin ardından yaraların sarılmasına yönelik yapılan çalışmaları yerinde görme fırsatı bulacağız. Ayrıca Çubuk seymen ekibimiz, Anadolu'nun kültürü olan seymen kültürünü yansıtacağı çeşitli gösterilerle inşallah Türkiye'yi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edecek."

Çubuk Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt de Maglaj'da sivil toplum kuruluşlarıyla çeşitli temaslarda bulunacaklarını belirterek, "İnşallah ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Çubuk Kent Konseyi olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Kent Konseyi'ne verdiği destekten dolayı Belediye Başkanımız Sayın Tuncay Acehan beye de ilçemiz adına teşekkür ederiz" diye konuştu. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!