Ordu'da hemşirenin darp edildiği iddiası

 Fatsa Devlet Hastanesinde bir hemşirenin hasta yakınları tarafından darp edildiği öne sürüldü.

Ordu'da hemşirenin darp edildiği iddiası
Ordu'da hemşirenin darp edildiği iddiası
GİRİŞ 21.07.2015 16:20 GÜNCELLEME 21.07.2015 16:24

İddiaya göre, acilde görevli hemşire Gülşen Bayraktar, havale geçiren 7 yaşındaki Can Polat Dede'ye müdahale ettiği sırada çocuğun dedesi Aziz Dede tarafından darp edildi.

Gülşen Bayraktar'ın şikayeti üzerine gözaltına alınan Aziz Dede, ifadesi sonrası serbest bırakıldı.

Olaya tepki için hastane önünde bir araya gelen Sağlık-Sen üyeleri adına konuşan İl Başkanı Bilal İnanlı, sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesi için yasaların caydırıcı olmadığını savundu.

İnanlı, hastanelerde sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin her geçen gün arttığını belirterek, "Fatsa Devlet Hastanesinde görevli sağlık çalışanımız Gülşen Bayraktar'a yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Tüm sağlık çalışanı arkadaşlarımıza 'geçmiş olsun' dileklerimizi bir kez daha iletmek istiyorum" dedi.

Sağlık Bakanlığının aldığı tedbirlerin yanı sıra yargının da sağlıkta şiddete yönelik ciddi kararlar alması gerektiğini kaydeden İnanlı, "Sağlık-Sen olarak bu ve bunun gibi olayların peşini bırakmayacağız. Çalışanlarımıza yapılan bu saldırıların karşısında olduğumuzu ve gereken mücadeleyi her platformda gerçekleştireceğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Grup, açıklamanın ardından dağıldı.

Öte yandan, söz konusu darp iddiasının gündeme geldiği hastanede o sırada yaşanan kargaşa, güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar