Gaziantep'te kaçakçılık operasyonları

Farklı adreslerde yapılan aramalarda, 270 bin paket gümrük kaçağı sigara, 7 bin 200 cinsel uyarıcı hap ve 40 kilogram esrar ele geçirildi

Gaziantep'te kaçakçılık operasyonları
Gaziantep'te kaçakçılık operasyonları
GİRİŞ 21.07.2015 16:34 GÜNCELLEME 21.07.2015 16:34

Gaziantep'te düzenlenen operasyonlarda, 270 bin paket gümrük kaçağı sigara, 7 bin 200 cinsel uyarıcı hap ve 40 kilogram esrar ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Organize Sanayi Bölgesindeki bir depoya operasyon düzenledi.

270 bin paket gümrük kaçağı sigaranın ele geçirildiği operasyonda, gümrük kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla Ş.K, C.M. ve A.S. gözaltına alındı. 

Kurbanbaba Mahallesindeki bir operasyonda ise Suriye uyruklu bir kişinin valizinde yapılan aramada, 7 bin 200 gümrük kaçağı cinsel uyarıcı hap ele geçirildi. Operasyonda bir zanlı gözaltına alındı.

Dumlupınar Mahallesinde yapılan bir diğer operasyonda ise şüpheli bir aracı durduran ekipler, aracın bagaj kısmında paketlenmiş vaziyette 40 kilogram esrar ele geçirdi. Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı.

Operasyonlarda gözaltına alınan 8 şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu