Tarsus Belediye Başkanı Can:

"Biz 325 bin insanın vebalini taşıyoruz. Harcadığımız her kuruşta 325 bin insanın hakkı var"

Tarsus Belediye Başkanı Can:
Tarsus Belediye Başkanı Can:
GİRİŞ 21.07.2015 17:21 GÜNCELLEME 21.07.2015 17:21

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, görev yaptıkları yerde 325 bin insanın vebalini taşıdıklarını, harcadıkları her kuruşta 325 bin insanın hakkı olduğunu söyledi.

Can, bir lokantada düzenlenen toplantıda, göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları ve devam eden çalışmalar ile yapılacak projeler hakkında bilgi verdi.

İlçeyi güzelleştirmek için çalışmalarına devam ettiğini, birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Can, şunları anlattı:

"Ülker Aydın Parkı ve Yaşlılar Erinç Evi, Taşkuyu Mağarası, Haydar Aliyev Parkı, Canlı Hayvan Pazarı, Bağlar Spor Okulu, Ahmet Yıldırım Taziye Evi’ni hizmete açtık. Gençlerin KPSS çilesi ile uğraştığı bir dönemde 45 çalışanı sözleşmeli memur yaptık. İşçimizin maaşlarını  bin 880 lira yaptık. Kurduğumuz Sosyal Market ile 6 ayda yaklaşık bin 600 aileye, binlerce insana giyim yardımı gerçekleştirdik."

Can, bölgede tek engelli parkını inşaa ettiklerini,  kapanan 89 köy okulunu da sosyal tesis olarak hizmete açmak için çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

- "Bu görev, vebal isteyen kutsal bir görevdir"

Can, eşit hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini vurguladı.

Belediye olarak dini, dili, ırkı, milleti ne olursa olsun ayrım yapmadan karınca kararınca bütün vatandaşlara hizmet etmek ve dualarını almak istediklerini anlatan Can, şunları söyledi:

"Biz mütevaziliğimizi ve alçak gönüllülüğümüzü her zaman koruyacağız, kırmadan, dökmeden, incinmeden, incitmeden görevimizi yapacağız. Bu görev, vebal isteyen kutsal bir görevdir. Hepimiz bu kutsallığa yakışır şekilde başkandan yardımcılarına, meclis üyelerine, işçilerimize varıncaya kadar güzel bir şekilde Allah’ın izniyle yapmamız gereklidir. Biz 325 bin insanın vebalini taşıyoruz. Harcadığımız her kuruşta 325 bin insanın hakkı var. Biz emanetçi isek bu emanete en güzel şekilde sahip çıkmak zorundayız, güzel hizmetler yapmak zorundayız."

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri