Suruç, Ceylanpınar ve Adıyaman'daki terör saldırıları

Memur-Sen Elazığ Temsilcisi Murat Ergen, Suruç, Ceylanpınar ve Adıyaman'da yaşanan terör saldırılarını kınadı. 

Suruç, Ceylanpınar ve Adıyaman'daki terör saldırıları
Suruç, Ceylanpınar ve Adıyaman'daki terör saldırıları
GİRİŞ 23.07.2015 00:15 GÜNCELLEME 23.07.2015 00:43

Ergen, Memur-Sen İl Temsilciliğinde düzenlendiği basın toplantısında, Türkiye'de huzur, sükun ve kardeşlik ikliminin hakim olmasından rahatsız olan odaklarca Adıyaman, Suruç ve Ceylanpınar'da gerçekleştirilen terör saldırılarını şiddetle kınadıklarını bildirdi.

Murat Ergen, Suruç'taki terör saldırısında hayatını kaybeden 32 vatandaşa, terör örgütlerince Adıyaman'da şehit edilen Uzman Onbaşı Müsellim Ünal ile Ceylanpınar'da şehit edilen polis memuru Feyyaz Yumuşak ve Okan Açar'a Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

Ergen, "Terör olaylarına karşı milletçe verilecek en güzel cevap, birlik ruhu içerisinde ortak akıl ve irade ile teröre, terör örgütlerine, terörü besleyen ve yönlendiren kirli odaklara karşı yek vücut olduğumuzu göstermektir. Suruç, Adıyaman ve Ceylanpınar'da gerçekleşen terör eylemlerinin ve uzantısı terör faaliyetlerinin faillerinin belirlenerek bir an önce yargı önüne çıkarılmasını istiyoruz. Acılarımızı ve yasımızı birlikte yaşama irademize zarar verici beyan ve yaklaşımlardan kaçınılmasını bekliyor, milletimizin birlik ve kardeşlik kararlılığının siyasi kulvarda da hakim olması gerektiğine inanıyoruz" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
2024 Volkswagen Tiguan satışa sunuldu! İşte fiyatı
Başkan Erdoğan'dan sert tepki: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız