Turistik tesisin jeneratörü haczedildi

Bodrum'da devre mülk sistemiyle işletilen turistik tesisin jeneratörü, borcu nedeniyle haczedildi.

Turistik tesisin jeneratörü haczedildi
Turistik tesisin jeneratörü haczedildi
GİRİŞ 23.07.2015 11:05 GÜNCELLEME 23.07.2015 12:19

Yaklaşık 25 yıl önce Yalıkavak Mahallesi'nde faaliyete başlayan, üç yıl önce devre mülk ve devre tatil olmak üzere iki bölüme ayrılan Club Flipper'da haciz işlemi gerçekleştirildi.

 

Devre mülklere ait jeneratör, tesis işletmecisi şirkete yaklaşık 50 bin liralık borç ödenmediği gerekçesiyle vinç yardımıyla haczedildi. Görevlilerle site yönetimi arasında çıkan tartışma, polisin araya girmesiyle sonlandırıldı. Jeneratöre el konulmasına çevredekiler de tepki gösterdi.

Haciz işlemini yaptıran şirketin operasyon müdürü Direnç Güngör, haczin devre mülk yönetiminin şirkete borcundan kaynaklandığını söyledi.

Borcun, şirketlerinin hizmetleri karşılığında devre mülk yönetiminin faturalarını ödememesinden kaynaklandığını savunan Güngör, tesise ait jeneratörü haczederek hizmetlerinin karşılığını alacaklarını anlattı.

- "Ödenmişi tekrar haciz yapmak istiyorlar"

Club Flipper Devre Mülk Yöneticisi Ergüder Tırnova ise borçlarına karşılık 5 teminat senedi verdiklerini belirtti. 

Hizmetler yerine getirildikçe bunlara karşılık teminat senetlerini çalıştırdıklarını aktaran Tırnova, "İki sene ödedikten sonra hizmetleri yapmadılar, biz de hizmet yaptıkça paralarını ödedik. Yaklaşık 75 bin liraya karşılık 67 bin lira ödedik" diye konuştu.

Şirketin ödedikleri paraları yeniden tahsil etmeye çalıştığını ileri süren Tırnova, "Ödenmişi tekrar haciz yapmak istiyorlar. Biz de ona mani olmak istiyoruz ama en önemlisi tesisin jeneratörünü almak istiyorlar. Jeneratör nasıl alınır? Burası turistik bir tesis" ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!