Antalya'da düşen paramotor

Lara Plajı'nda paramotorun denize düşmesi sonucu hayatını kaybeden iki kişinin cenazeleri ailelerine teslim edildi

Antalya'da düşen paramotor
Antalya'da düşen paramotor
GİRİŞ 24.07.2015 12:39 GÜNCELLEME 24.07.2015 14:00

 Muratpaşa ilçesinde paramotorun denize düşmesi sonucu hayatını kaybeden Onur Yılmaz ve Tarık Taşel'in cenazeleri, aileleri tarafından teslim alındı.

Antalya'da dün bindikleri paramotorun düşmesi sonucu yaşamını yitiren Onur Yılmaz ve Tarık Taşel'in Antalya Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsileri tamamlandı. Yılmaz ve Taşel'in cenazeleri, aileleri tarafından teslim alındı.

Yılmaz'ın cenazesinin memleketi Niğde'nin Ulukışla ilçesinde, Taşel'in cenazesinin ise Almanya'nın Mülheim an der Ruhr kentine gönderildiği belirtildi.

Almanya'dan kardeşi ve arkadaşlarıyla tatil için Antalya'ya geldiği öğrenilen Taşel'in, kentteki bir kafede tanıştığı Yılmaz'ın, kendi icadı olduğu belirttiği paramotora 50 avro karşılığı bindiği iddia edildi.

Taşel'in, uluslararası ilişkiler alanında ABD'de master yaptığı ve bir şirkette işe başlamaya hazırlandığı öğrenildi.

Onur Yılmaz da bir süre önce Almanya'dan Türkiye'ye döndüğü, havacılığa olan tutkusu dolayısıyla sık sık paramotoruyla havalandığı kaydedildi.     

Paramotorun düşme nedenine ilişkin incelemenin ise sürdüğü bildirildi.

Lara Beach Park yakınındaki bir alandan dün havalanan paramotor, havada bir süre kaldıktan sonra kıyıdan yaklaşık 300-400 metre açıkta henüz belirlenemeyen bir nedenle denize çakılmış, kazada vatandaşların kıyıya çıkardığı hava aracının pilotu Onur Yılmaz (28) ile Tarık Taşel (27) olay yerinde hayatını kaybetmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'