6'ncı Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali

Festivalin üçüncü gününde yaklaşık 5 bin motosikletin katıldığı kortej düzenlendi

6'ncı Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali
6'ncı Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali
GİRİŞ 25.07.2015 21:36 GÜNCELLEME 25.07.2015 21:59

Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali'nde yaklaşık 5 bin motosikletin katıldığı kortej  gerçekleştirildi. Kortejde motosiklet tutkunları ellerinde dövizlerle terör olaylarını protesto etti.

Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl 6'ıncısı düzenlenen festival kapsamında, Boğaz Otel alanında çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Otelin önünden başlayan korteje, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, motosiklet akrobatı Macaristanlı Troger Mokus da katıldı.

Yaklaşık 5 bin motosikletin katıldığı kortejde, renkli görüntüler oluştu.  Kortejde, motosiklet tutkunları ellerindeki dövizlerle de Türkiye'de yaşanan terör olaylarını protesto etti. 

Motosiklet akrobatı Mokus, güzergah boyunca tarihi köprü ve motosiklet üzerinde akrobasi hareketleri yaptı. Yol kenarlarını dolduran Manavgatlılar, Mokus'un gösterilerini heyecanla izledi.

Mokus, zaman zaman motosikletinden ayağa kalkarak vatandaşları selamladı. Kortej, şehir içindeki gösterilerinin ardından, Boğaz Otel'de tamamlandı.

Bu yıl uluslararası boyuta taşınan festivale Türkiye, Almanya, Fransa, Bulgaristan ve Yunanistan'dan yaklaşık 8 bin motosiklet tutkunu katılıyor.

Çeşitli yarışmalar, gösteriler ve konserlerin düzenlendiği festival, 26 Temmuz'da sona erecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir