AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş:

"AK Parti bugün de milletinden aldığı sorumluluğu, aldığı mesajı eksiksiz yerine getirmeye gayret göstermektedir"

AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş:
AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş:
GİRİŞ 26.07.2015 12:46 GÜNCELLEME 26.07.2015 12:46

 AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "AK Parti bugün de milletinden aldığı sorumluluğu, aldığı mesajı eksiksiz yerine getirmeye gayret göstermektedir" dedi.

Köktaş, beraberindeki partililerle İlkadım İlçesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Seçim sonrası vatandaşlara teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Köktaş, "Bu süreçte 7 Haziran'da aziz milletimizin bize vermiş olduğu görevi eksiksiz olarak tamamlamaya uğraşıyoruz" diye konuştu. 

AK Parti'nin Türkiye'nin lokomotifi ve yapıştırıcı gücü olduğunu belirten Köktaş, şöyle konuştu:

"Milletimiz bizlere bugüne kadar ne dediyse, hangi ödevi verdiyse bunu yerine getirmenin gayreti içinde olduk. AK Parti bugün de milletinden aldığı sorumluluğu, aldığı mesajı eksiksiz yerine getirmeye gayret göstermektedir. AK Parti, çizgileri olan, ön yargılı, ötekileştirici ve olmazsa olmazları olan bir parti değildir ancak milletimize hizmet edebilecek, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini yakalayabilecek bir koalisyon hükumetinde milletimize ve ülkemize hizmet etme yolundan da asla da geri durmayacaktır."

Köktaş'a AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, İl Başkan Yardımcıları Oğuzhan Serinkaya, İsmail Şen, Salih Çelik, İl yönetim kurulu üyeleri ve partililer eşlik etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!