PKK'ya operasyon ne zaman bitecek?

DAEŞ ve PKK terör örgütlerine yönelik üç ayaklı strateji yürüten Ankara, operasyonların yol haritasına ilişkin çerçeveyi de çizdi.

PKK'ya operasyon ne zaman bitecek?
PKK'ya operasyon ne zaman bitecek?
GİRİŞ 27.07.2015 16:46 GÜNCELLEME 27.07.2015 16:48
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

PKK'ya yönelik operasyonlar örgüt silah bırakana kadar kesintisiz sürecek. Örgüt Türkiye'yi terk etmeden İmralı ile görüşme olmayacak. Aynı kararlılık DAEŞ için de geçerli olacak. DAEŞ'e yönelik operasyonların öncelikli hedefi Türkiye'nin sınır güvenliğini ve Suriye'deki ılımlı muhalifleri korumak. Üç ayaklı operasyon stratejisinin yol haritası şöyle: 

TÜRKİYE'DEN GİTMEDEN BİTMEYECEK

11 Temmuz'da yayımladığı açıklamayla "askeri amaçlı yol, baraj, karakol" yapımlarını gerekçe göstererek ateşkesi bitiren PKK, saldırılarını artırınca Ankara düğmeye bastı. Kamu düzenini sağlamaya yönelik operasyonlar "PKK'ya yanıt"la sınırlı kalmayacak. Uzun vadeli plana göre, örgüt Türkiye'de silah bırakana kadar askeri müdahale kesintisiz sürecek. 

YORUMLAR 111
  • Halef 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben kürdüm bizi bunların elinden kurtarın. Bizim cahiller bunlara kanıp bunları bizi koruyor sanıyor. benim gardaşımı zorla dağa alır kız kardeşimi bacımı zorla dağa alır gelmeyeni öldürürür. Benden erken seçimde oyun akp için verecem. Bunlar gitsin artık
    Cevapla
  • Aliye 8 yıl önce Şikayet Et
    bugüne kadar ki hükümetin aldığı en doğru karar
    Cevapla
  • birol 8 yıl önce Şikayet Et
    gündemi çokca meşgul eden bu pkk dan kurtulmanın tam zamanı artık , büyük bir devlete kafa tutmanın bedelini böcek gibi ezilerek ödeyecekler.
    Cevapla
  • abdullah kul 8 yıl önce Şikayet Et
    pkk ya kandile operasyondan sonra türkiye içerisindeki pkk lılar saldırıya geçiyor amaç saldırıların durdurulmasını sağlamak türkiyenin gözünü korkutmak istiyor bu hainler yeni terör yasası çıksın çok kapsamlı önlem almak lazım
    Cevapla
  • Anti-Paralel 8 yıl önce Şikayet Et
    Neden duruyoruz?! Para mı bitti? Bomba mı bitti? Daha tepelenecek binlerce terörist var? Öyle 1-2 hava akını ile olacak iş değil bu... Adamların patlayan bomba seslerinde psikolojisi bozulması lazım... Bir an bile ara verilmemesi lazım... Her an full teyakkuzda yaşamak zorunda kalsınlar... Aralıksız bombardıman haberi görmek istiyoruz!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama