Vali Büyükersoy, asfalt çalışmalarını inceledi

 Muş Valisi Vedat Büyükersoy, köy yollarında yapılan asfalt çalışmalarını inceledi.

Vali Büyükersoy, asfalt çalışmalarını inceledi
Vali Büyükersoy, asfalt çalışmalarını inceledi
GİRİŞ 27.07.2015 13:33 GÜNCELLEME 27.07.2015 14:41

Vali Büyükersoy beraberindeki İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Fesih Çakır ile merkeze bağlı Karakuyu, Ortakent, Eğirmeç ve Harman köyü yollarında yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

İnceleme sonrası açıklamada bulunan Büyükersoy, bu yıl yaklaşık 450 kilometre, birinci ve ikinci kat asfalt çalışmasının yapılacağını kaydetti.

Yapılan çalışmaların ülke ekonomisi ile paralellik arz ettiğini vurgulayan Büyükersoy, şöyle devam etti:

"Vatandaşlarımız, bundan 10 ile 15 yıl öncesine kadar hayal bile edemeyeceği, sağlık, eğitim, ulaşım ve daha nice hizmetlerden şimdi çok daha iyi bir şekilde faydalanabilmektedir ama hala birileri milli birlik ve beraberliğimizi, huzurumuzu bozmaya yönelik, eylemler gerçekleştirmekte, yakmak, yıkmak, haraç istemek, molotof atmak istemektedir. Bu saydığımız fiiller hangi ülkede serbesttir. Devletimiz gerekeni zaten yapıyor ancak vatandaşlarımızın da bu fiilleri işleyenlere biraz nefret etmesi gerekmez mi? Biz vatandaşlarımıza onlara taş atın, onların yollarını kesin demiyoruz, sadece onların gerçekleştirdikleri eylemler nedeniyle onlara kalbinizle buğz edin diyoruz. Çünkü yapılan bu hizmetlerin hepsi vatandaşlarımız içindir."

Burada vatandaşlarla bir süre sohbet eden Büyükersoy, vatandaşların taleplerini dinledi ve çocuklarla fotoğraf çekti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!