Polis lojmanını roketatarla böyle vurdular!

Bitlis’in Tatvan ilçesinde dün akşam polis lojmanlarına yapılan roketatarlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı.

GİRİŞ 27.07.2015 16:17 GÜNCELLEME 27.07.2015 16:25
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Polis lojmanları önüne gelen teröristlerin roketi ateşlemesi ve ardından diğer teröristlerin lojmanları taraması çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Terör örgütü PKK mensupları tarafından gece saatlerinde Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait lojmanlara roketatarlı saldırı düzenlenmişti. Saldırı sırasında güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, teröristlerden biri lojmanların önüne gelerek elinde bulunan roketi ateşliyor. Roketatarlı saldırıyı gerçekleştiren şahsın kaçması ile yanında bulunan iki kişinin lojmanları taraması saniye saniye kameraya yansıyor. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 62
  • Kaşif 8 yıl önce Şikayet Et
    Haberi okudun mu güvenlik kamerasından alınan görüntü bu bir an önce hükümet kurulmalı bu pkk işid ile mücadele etmeliyiz
    Cevapla
  • Aydin 8 yıl önce Şikayet Et
    Asker ve Polis teröristlerle bas edemiyorsa, askere cagri belgesi olan kisileri de askere almali. Bu olaylar cigrindan cikmadan bastirilmali.
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    hainler ne kaçıyorsunuz yüreğiniz yetiyorsa adam gibi çıkın Türk askerinin karşısına ozaman görelim kaç kuruşluk adamsınız korkak tavuklar.Ama birgün gelecek Allahın gazabından kaçamıyacaksınız o günler yakındır inşallah.
    Cevapla
  • nero 8 yıl önce Şikayet Et
    idam gelsin bizim paramızla bedava beslenmesinler içeride paramız hakkımız hukukumuz haram olsun bu hainlere ve bunları bedava besleyip yaşatanlara
    Cevapla
  • milliyetçi 8 yıl önce Şikayet Et
    askere polise saldırana her ne sebeple olursa olsun vur emri verilmeli artık bardak taşıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek