Şehit Binbaşının anne-babasına verilemedi

Şehit olan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ın memleketi Amasya'nın Merzifon İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü.

Şehit Binbaşının anne-babasına verilemedi
Şehit Binbaşının anne-babasına verilemedi
GİRİŞ 28.07.2015 05:17 GÜNCELLEME 28.07.2015 05:17
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Muş'un Malazgirt İlçesi'nde uğradığı silahlı saldırı sonucunda şehit olan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ın memleketi Amasya'nın Merzifon İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü. Kulaksız'ın yaşlı olan anne ve babasına akrabalarının isteği üzerine acı haber gece verilemedi.

Muş'un Malazgirt İlçesi'nde eşi ile birlikte uğradığı terör saldırısında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ın acı haberi memeleketi Amasya'nın Merzifon İlçesi Ortaova Köyü'ne ulaştı.

Merzifon İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hakan Kahraman, Merzifon Belediye Başkanı CHP'li Alp Kargı acı haberi şehidin ağabeyi emekli polis memuru Hikmet Acar'a verdi.

Fenalaşan ağabeyi ambulansla Merzifon İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Şehidin köyde bulunan yakınlarının isteği üzerine anne Nevriye (83) ve baba Ömer (85) Kulaksız'a oğullarının şehit haberi, çok yaşlı oldukları için gece verilmedi.

Yaşlı anne ve babaya oğullarının şehit haberinin bu sabah verileceği belirtildi. Şehidin kuzeni Hamza Acar, "Acımız çok büyük. Çok iyi bir insandı. En son geçen sene Kurban Bayramı'nda Köyü'ne gelmişti. Şehidimizin 3 kardeşi var. Anne ve babası çok yaşlı olduğu için biz İlçe Jandarma Komutanımıza rica ettik şehit haberini bu sabah vereceğiz. İki kardeşinin olaydan haberi var. Şehidimizin ağabeyi Dursun Kulaksız da 1990 yılında ilçemizdeki Çeltek kömür madenindeki grizu patlamasında hayatını kaybetmişti. Şimdi de bu acı haberi aldık çok üzgünüz" dedi.

Öte yandan şehidin baba evinin önüne ve köy camisine Türk Bayrakları asıldı.

YORUMLAR 7
  • urfa 8 yıl önce Şikayet Et
    rabim mekannı cenet eylesi duamız sonunakadar
    Cevapla
  • Adem 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin Bin Basi Pasamizi. Ailesinede sabirlar versin, Amin. Ahirette butun ailesine sefaatci olur InsAllah.
    Cevapla
  • safir 8 yıl önce Şikayet Et
    ciğerlerimizi yakanların ciğerleri parça parça olsun başta ailesinin sonra Amasyalı hemşerilerimin başı sağolsun Rabbim ailesine ve bizlere sabırlar versin
    Cevapla
  • ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    cenabı Allah acılı ailesine sabır tahammül versin inşallah..
    Cevapla
  • osmanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Tüm Türkiye'nin ve Amasya'lı hemşehrilerimin başı sağolsun bir Adıyaman'lı olarak içim kan ağlıyor. Allah terörü yapanların, destek ve gönül verenlerin ve onlara oy verip bunları şımartanların cezasını versin inş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı