Seydişehir Kuğulu Festivali ertelendi

 Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 5-9 Ağustos'ta düzenlenecek Seydişehir Kuğulu Festivali'nin, yaşanan terör olaylarından dolayı ileri bir tarihe ertelendiğini bildirdi.

Seydişehir Kuğulu Festivali ertelendi
Seydişehir Kuğulu Festivali ertelendi
GİRİŞ 28.07.2015 11:17 GÜNCELLEME 28.07.2015 11:17

Tutal, yaptığı açıklamada, ülkenin çeşitli yerlerinde meydana gelen terör saldırısı ve sonrasında yaşananlar nedeniyle, ilçedeki odalar ve sivil toplum kuruluşlarıyla yapmayı planladıkları festivalin, yaşanan olayların son bulması halinde 2015 yılında ileri bir tarihe, olumsuz olayların devam etmesi halinde ise 2016 yılı Ağustos ayına ertelendiğini kaydetti.

Yapılan hain saldırıların tüm Türkiye’de olduğu gibi Seydişehir’de üzüntüyle karşılandığını ifade eden Tutal, "Emniyet güçlerimize, askerlerimize ve vatandaşlarımıza yapılan saldırıları lanetliyor ve kınıyoruz. Çatışmaların yaşandığı ve şehitlerimizin geldiği bir dönemde festival düzenlemenin uygun olmayacağını düşünüyoruz. Seydişehir halkından anlayış bekliyor, saldırılarda hayatını kaybeden şehitlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!