Manisa'daki trafik kazası

Saruhanlı ilçesinde, babasının kullandığı taraktörle kaplumbağayı ezmemek için yaptığı manevra sonucu meydana gelen kazada ölen 16 yaşındaki gencin cenazesi torağa verildi

Manisa'daki trafik kazası
Manisa'daki trafik kazası
GİRİŞ 28.07.2015 14:39 GÜNCELLEME 28.07.2015 14:39

Saruhanlı'nın Büyükbelen Mahallesi'nde, babasının kullandığı traktörle kaplumbağayı ezmemek için yaptığı manevra sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitiren 16 yaşındaki Yusuf Han'ın cenazesi defnedildi. 

Babasının kullandığı traktörün şarampole devrilmesi sonucu yaşamını yitiren 16 yaşındaki Yusuf Han için Büyükbelen Mahalle Camisi'nde öğle vakti cenaze namazı kılındı. 

Aynı kazada yaralanan annesi Sariye Han'ın (55) da hazır bulunduğu cenaze namazına aile yakınlarının yanı sıra, çok sayıda vatandaş katıldı. 

Selendi Anadolu Lisesi 3. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Yusuf Han'ın cenazesi, kılınan namazın ardından Büyükbelen Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Büyükbelen Mahallesinde ikamet eden bir grubu taşıyan Ali Han'ın (60) kullandığı 45 S 3986 plakalı traktör ve römorku, Çaldağı mevkisinde şarampole devrilmiş, kazada aracın çamurluk bölümünde oturan sürücünün oğlu Yusuf Han (16), traktörün altında kalarak hayatını kaybetmiş, babası Ali Han ve annesi Sariye Han'ın da aralarında bulunduğu 5'i çocuk 12 kişi yaralanmıştı. 

Sürücü Ali Han, kazanın ardından jandarmaya verdiği ifadede, "yol üzerindeki bir kaplumbağayı ezmemek için direksiyonu aniden çevirmesi nedeniyle kazanın meydana geldiğinini" söylemişti. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı