Şehit uzman çavuştan yürek burkan paylaşım

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde silahlı saldırı sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya'nın son paylaşımı yürek burktu.

Şehit uzman çavuştan yürek burkan paylaşım
Şehit uzman çavuştan yürek burkan paylaşım
GİRİŞ 28.07.2015 15:53 GÜNCELLEME 28.07.2015 16:18
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Bugün saat 11.30 sıralarında Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Ziraat Bankası Şubesi önünde sivil olarak çarşıya çıkan Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya'nın sosyal medyadaki paylaşımı yürek burktu. Kafasına aldığı iki kurşunla ağır yaralanan asker Şemdinli Devlet Hastanesine kaldırılmasının ardından tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şehidin acı haberi sosyal medyadaki yakınlarını da acıya boğdu.

Şehit Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya'nın sosyal medyada 19 saat önce şunları paylaşmış; "Bugün askeriyenin maaşını sorgulayıp çok maaş alıyorsunuz diyenlere...İzinler iptal.Uçak biletleri yandı.Düğüne gidemiyoruz.Ölümden değil korkumuz sevdiklerimiz hasretidir özlemlerimiz.."

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 26
  • AKINCI 8 yıl önce Şikayet Et
    biz HAZIRIZ BU ATA YADIGARI VATANI BÖLDÜRMEYECEĞİZ SAVAŞI KAZANIP MASADA MASADA DAĞITILAN BU VATANI BİR DAHA BÖLDÜRMEYECEĞİZ !!! cakalların hırıltısı aslanın kükremesine kadardır
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Cenk bey çok güzel tespitte bulunmuş, aynısını düşünüyorum, arkadaş askerler polisler tek başlarına çarşıya oraya buraya gitmesinler, ortalık karışık daha dikkatli akıllı davransınlar, Son zamanlardaki pkk saldırıları hep aynı şekilde. Dikkat edilsin.
    Cevapla
  • Cenk 8 yıl önce Şikayet Et
    Asker Arkadaşlar şehir ve ilçe merkezlerine silahsız ve tek başlarına gitmemeliler... Gerektiğinde, herhangi bir saldırı anında silah çekip kendilerini savunabilmeliler... PKK'lılar çarşı izni almış askerleri sırtlarından ve arkalarından ateş açmak sureti ile şehit etmektedirler. Bu da, askerlerin garnizon ve karakol çıkışlarında (kendilerinin) takibedildiğini göstermektedir. Malazgirt'teki saldırıda da, şehit Binbaşı'mızı askeri garnizon çıkışından itibaren takibettikleri anlaşılmaktadır. Keklik gibi avlanmamak için, her türlü tedbiri almalı ve gerekirse çatışarak ve onlardan da birkaç kişiyi götürebilmelidir...
    Cevapla
  • abdullah kul 8 yıl önce Şikayet Et
    askerin ve uzman çavuşun maaşını sorgulayanın bdp nin vekillerinin maaşını sorgulasınlar
    Cevapla
  • Ihtimam 8 yıl önce Şikayet Et
    Askerimiz hep carsida pazarda vuruluyor. Acil davranis kodu (code of conduct) belirlenmeli. Askerler en az 3 kisilik gruplar halinde ve arkalarini ceken\gosteren duzeneklerle (kamera vs) disari cikmali. Caresi olan seyde acze dusmeyelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız