Kayseri'de Emniyet Müdürlüğünden trafik eğitimi

Yaz Kuran kurslarında da eğitim veriliyor

Kayseri'de Emniyet Müdürlüğünden trafik eğitimi
Kayseri'de Emniyet Müdürlüğünden trafik eğitimi
GİRİŞ 28.07.2015 16:18 GÜNCELLEME 28.07.2015 16:18

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince trafik eğitimi verildiği bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü sorumluluk bölgesindeki arterler üzerinde bulunan trafik yoğunluğu bakımından önem arz eden kavşaklarda trafik ekipleri görevlendirildi. Ekipler, kırmızı ışıkta bekleyen araç sürücüsü ve yolculardan emniyet kemeri takmayanları kemerlerini takmaları konusunda bilgilendiriyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığının verdiği destekle hazırlanan emniyet kemeri simülasyon aracıyla, Kayseri'de emniyet kemeri kullanımının arttırılmasına yönelik eğitim çalışmaları yürütüldü.

Trafik bilincini geliştirmek amacıyla başta ana okullarıyla ilk ve orta dereceli okullar olmak üzere çeşitli kamu kurumları ve özel işletmelerin personeline yönelik trafik konulu konferans ve seminer gibi eğitim faaliyetleri düzenlendi.

Okulların tatile girmesiyle camilerde başlayan yaz Kuran kurslarına katılan öğrenciler için trafik bilincinin arttırılması amacıyla İl Müftülüğü ile ortak program hazırlandı. Kayseri merkezi başta olmak üzere Bünyan, Develi ve Felahiye ilçelerindeki kurslarda, 20 Haziran 2015'ten itibaren eğitimlere başlandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!