AK Parti Antalya Gençlik Kolları üyeleri Alanya'da toplandı

AK Parti İl Gençlik Kolları toplantısı gençlik kolları ilçe başkanlarının katılımıyla Alanya'da gerçekleştirildi

AK Parti Antalya Gençlik Kolları üyeleri Alanya'da toplandı
AK Parti Antalya Gençlik Kolları üyeleri Alanya'da toplandı
GİRİŞ 28.07.2015 16:56 GÜNCELLEME 28.07.2015 17:27

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ömer Akbaş, olası bir erken seçimde yine partileri için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından Alanya'da düzenlenen toplantıya katılan Antalya milletvekili Sena Nur Çelik, gençlik kollarını seçim dönemindeki çalışmalarından dolayı kutladı.

Gençlerin partilerinin gurur kaynağı olduğunu belirten Çelik "Antalya'nın en doğusundan en batısına 'Görev var' denilince koşan gençlik kollarımızın olası bir tekrar seçime hazır olması ve bu tip toplantılar düzenleyerek koordinasyonu koparmamasından dolayı öncelikle İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akbaş olmak üzere tüm gençlik kolları üyelerimizi kutlarım" dedi.

Akbaş ise görevlerini hakkıyla yerine getirebilmek için çalıştıklarını ifade etti. Akbaş, "Olası bir tekrar seçimde geçtiğimiz seçim sürecinde nasıl elimizi değil, gövdemizi ortaya koyarak koşturduysak, yine partimiz ve davamız için 19 ilçe gençlik kolları başkanlarımız ve yönetimlerimizle yeniden koştururuz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından toplantıda, son milletvekili seçimindeki çalışmalar ve erken seçim kararı alınması halinde yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt