ASKON Bitlis Şubesi gazetecilerle bir araya geldi

Merkezi İstanbul'da olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Bitlis Şubesi yönetim kurulu üyeleri, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

ASKON Bitlis Şubesi gazetecilerle bir araya geldi
ASKON Bitlis Şubesi gazetecilerle bir araya geldi
GİRİŞ 28.07.2015 17:51 GÜNCELLEME 28.07.2015 17:51

ASKON'un 28. şubesini Bitlis'te açtıkları için mutlu olduklarını şube başkanı İlker İbiş, derneklerinin misyon olarak ülkenin rekabet gücünü artırmak, ekonomide ahlak ilkelerini önceleyerek ve haksızlıkların giderilmesi için mücadele vererek iktisadi hayatın ahlaki temelde şekillenmesine katkı sağlamayı hedeflediğini söyledi. 

Dernek faaliyetleri ve projeleriyle ilgili bilgiler veren İbiş, şöyle konuştu:

"Ülkemizin ve dünyanın adalet temelinde yeniden şekillenmesi için haklı zenginlikleri destekleyen derneğimizin, üyelerinin kurumsal altyapılarını güçlendirme, üyeler arasında sosyal, ticari ve mali şuuru güçlendiren bir yapıda hizmet verme, iş çevrelerinin yararlanmasını sağlayacak platformlar ve fırsatlar oluşturma, İşbirliği alanları projeler üretme ve aynı misyonu paylaşan ulusal ve uluslararası kuruluş ve müteşebbislerle sağlıklı ilişkiler kurmayı amaçlayan bir yapısı bulunmaktadır. Biz ASKON Bitlis şube üyeleri olarak kentimize yaraşır projeler üretmek adına, bir araya gelmiş bulunuyoruz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan TFF için olay iddia: Son derece yadırgadık
Jakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadı