TFF'den Taşkesenligil'e teşekkür ziyareti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takımlar Bölge Antrenörü Kemal Coşkun ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor Altyapı ve Futbol Köyü Antrenörü Alpaslan Topçu, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü (GHSİM) Fuat Taşkesenligil'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

TFF'den Taşkesenligil'e teşekkür ziyareti
TFF'den Taşkesenligil'e teşekkür ziyareti
GİRİŞ 28.07.2015 18:02 GÜNCELLEME 28.07.2015 18:02

TFF'nin organizasyon ve faaliyetlerine verdiği destekten dolayı Taşkesenligil'e teşekkür eden Coşkun, Erzurum GHSİM’nin kendilerine tesislerinin kapılarını açarak her zaman yardımcı olduğunu söyledi.

Coşkun, TFF'nin birçok kurs ve etkinliğinin Erzurum'da yapılmasında GHSİM'nin katkısının olduğunu vurgulayarak, şöyle kouştu:

"17 Eylül'de Türkiye Bayan A Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Grup Eleme ilk maçında, Hırvatistan ile Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu'nda karşılaşak. Sağolsun il müdürümüz Fuat Taşkesenligil ile şube ve ilçe müdürlerimiz, şu ana kadar bütün isteklerimizi yerine getirdiler. Her zaman tesislerini bizim organizasyonlarımız için seferber ettiler. Bundan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Burada kurumların dayanışmasını en güzel şekilde görüyoruz. GHSİM'nin tesisleri olmasa ve bize imkan tanımasa, bizim buraya faaliyet almamız imkansız olur."

Coşkun ve Topçu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Taşkesenligil de Vali Ahmet Altıparmak öncülüğünde spora ve gençliğe hizmet eden bir kurum olduklarını belirtti.

GHSİM'nin imkanlarından gençlerin faydalanmasını istediklerini ifade eden Taşkesenligil, "Her geçen gün bir spor tesisini ve gençlik merkezini gençlerimizin hizmetine sunuyoruz. TFF'nin Futbol Köyü Projesi ve UEFA Antrenör ve Pro Güncelleme Kursları'nın da ilimizde düzenlenmesinin gururunu yaşıyoruz"  dedi.

Türkiye ve Hırvatistan Bayan Milli Takımlarının Erzurum'da yapacağı maç için şimdiden hazırlıklarını tamamladıklarını kaydeden Taşkesenligil, stadın zorlu müsabakaya en iyi şekilde hazır olacağını sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye Gazze'ye en çok yardım yapan ülke unvanını bırakmadı
Güney Kore ile görülmemiş anlaşma! Altay Tankı detayı çok konuşulacak