TSK, PKK kamplarını böyle vurdu

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak'ta PKK hedeflerine gerçekleştirdiği hava harekatının yeni görüntüleri paylaşıldı.

GİRİŞ 28.07.2015 18:06 GÜNCELLEME 28.07.2015 18:43
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya gerçekleştirdiği hava harekatının görüntülerini paylaşıldı. Görüntülerde PKK militanları tarafından kullanılan bir lojistik deponun vuruluş anı da yer aldı.

Paylaşılan görüntülerde PKK militanları tarafından kullanılan bir lojistik deponun vuruluş anı yer aldı. Patlamanın şiddetinden dolayı PKK tarafından kullanılan depoda patlayıcı ve mühimmat bulunduğu anlaşılıyor.

TSK, operasyonda her biri yaklaşık 250 kilogram ağırlığında lazer güdümlü füzeler kullanıldı. Füzeler, hedefe yansıtılan lazer hüzmesini takip ederek terör örgütünün kullandığı stratejik noktalar etkisiz hale getirildi.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından 4 gündür süren hava operasyonlarında PKK’ya ağır darbe vurulduğu ve büyük zayiat verildiği yönünde gelen bilgiler arasında yer aldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 29
  • oduncu 8 yıl önce Şikayet Et
    ben görüntülerde pek kamp göremiyorum sanki kayalık alan gibi
    Cevapla
  • AHMT 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah ordumuzu daim muzaffer etsin
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah güçlerini artırsın.Rabbim R.T.E yüreklilerimizi eksik etmesin.
    Cevapla
  • aynelislam 8 yıl önce Şikayet Et
    emeği geçenlerin eline sağlık.
    Cevapla
  • turgay 8 yıl önce Şikayet Et
    evet içerdekiler ne olacak,bir sürü kamp varmış içeride.bu olaylar bu duruma nasıl geldi,sen neden bu kadar cirit atmalarına izin verdinki,yine kafasına vurup çözüm yapabilirdin,sen çözüm yaparken onlar şehirlerde herkesi korkutup oyları aldı buna neden ızın verdı başkomutan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri