Fenerbahçe maçı D Smart şifresiz izleme linki

Fenerbahçe Shakhtar Donetsk maçını şifresiz veren kanallar bu sayfada. Fenerbahçe maçı D Smart şifresiz izleme linki

Fenerbahçe maçı D Smart şifresiz izleme linki
Fenerbahçe maçı D Smart şifresiz izleme linki
GİRİŞ 28.07.2015 20:17 GÜNCELLEME 28.07.2015 20:17

Fenerbahçe Shakhtar maçı şifresiz veren kanallar listesi. Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda karşılaşacağı Shakhtar Donetsk maçının saati ve tarihi belli oldu. Fenerbahçe Kulübü'nden alınan bilgiye göre, iki takım arasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki ilk maç 28 Temmuz Salı günü saat 21.00'de başlayacak.

Fenerbahçe Shakhtar maçını şifresiz veren kanallar

Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe maçı ücretli!

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı hedefleyen Fenerbahçe'de taraftarlar Ukrayna'daki maç için ufak bir çile çekecek gibi.

Shaktar Donestk eşleşmesindeki ilk maç için Şükrü Saracoğlu Stadı’nda gidemeyen Fenerbahçeli taraftarlar, karşılaşmayı D-Smart’tan takip edecek. Ancak rövanş maçı için ek ücret ödemek zorundalar.

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanş maçının yayın hakkını Digitürk satın aldı. Karşılaşma ücretli olacak.

Bu da demek oluyor ki, Digitürk’te tüm kanalların açık olduğu pakete sahip olan üyeler dahi bu maç için ek ücret ödemek zorunda kalacak. Kanal 203 ve Digiturk Play, izle-öde sistemi ile aktif olacak.

Ukrayna'nın Lviv kentindeki rövanş maçı ise 4 Ağustos Salı günü oynanacak. Karşılaşma D Smart ekranlarında olacak

Shakhtar Donetsk maçına Portekizli düdük

Fenerbahçe ile Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk arasında 28 Temmuz Salı günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçını, Portekiz Futbol Federasyonu’na bağlı Manuel Jorge Neves Moreira de Souza yönetecek.

Müsabakada yine Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Bertino Cunha Miranda ile Alvaro Daniel  Carvalho Mesqita yardımcı hakem olarak görev yapacak.  Karşılaşmanın 4. hakemi ise Carlos Miguel Taborda Xistra. Mücadelenin UEFA delegesi de İskoçya Futbol Federasyonu'ndan Scott Struthers olacak.

Fenerbahçe'nin Shakhtar kadrosu açıklandı

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turunda Shakhtar Donetsk ile oynayacağı maçlar için 24 kişilik kadrosunu UEFA'ya bildirdi.

Sarı-laciertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, fiziksel açıdan eksiklikleri sebebiyle Fenerbahçe'nin şu ana kadar oynadığı hiçbir hazırlık maçında görev almayan yeni transfer Robin van Persie ile geçen sezonu Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al-Ain takımında kiralık geçiren Miroslav Stoch da 24 kişilik kadroda yer aldı.

Yabancı futbolculardan Milos Krasic ile Samuel Holmen ise UEFA'ya bildirilen listeye giremedi.

Teknik direktör Vitor Pereira'nın belirlediği 24 kişilik kadroda şu futbolcular bulunuyor:

Kaleciler: Volkan Demirel, Fabiano, Erten Ersu

Savunma: Gökhan Gönül, Caner Erkin, Michal Kadlec, Hasan Ali Kaldırım, Hakan Çinemre, Bruno Alves, Abdoulaye Ba, Şener Özbayraklı, Simon Kjaer

Orta Saha: Josef De Souza, Raul Meireles, Mehmet Topal, Diego, Alper, Uygar Mert Zeybek, Stoch, Nani, Mehmet Topuz

Forvet: Sow, Fernandao, Robin van Persie

Mahmut Uslu'dan Shakthar Donetsk yorumu!

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Shakhtar Donetsk ile eşleşmesini Mahmut Uslu değerlenirdi.
Zor bir kura çektiklerini belirten Mahmut Uslu, Shakhtar Donetsk'i geçmek için taraftarlarına da büyük iş düştüğünü belirtti.

İşte Uslu'nun sözleri...

"Fenerbahçe yaklaşık 3 sene yasaklandığı için puan sıralamasına göre olacabilecek takımlardan biri geldi. Bizim birinci listede olmamız gerekiyordu. Bu sene yaptığımız transfer atakları var. Shakhtar Donetsk saygı duyulacak bir takım. Onların da bazı dezavantajları var. Biz taraftarlarımızla bu elemeyi geçeceğimizi düşünüyoruz. Zaten bunu geçersek bir sonrakinde çok zor ekipler var. Şampiyonlar Ligi'ne katılacaksak bu takımları geçmemiz gerek. Fenerbahçerlilere çok büyük bir iş düşüyor. Böyle bir elemeyi onların desteğiyle kazanabiliriz."

"Fenerbahçe bu 5 rakibi de saf dışı bırakabilir"

Fenerbahçe camiası bugünkü kura çekimine kilitlendi. Muhtemel rakipler belli, peki rakip kim olsun? İşte Güntekin Onay'ın cevabı...

İşte o yazı...
 
Fenerbahçe, iki ön eleme turu oynayacak. Bugünkü kurada çıkacak olan rakiplere oranla play-off turu daha zorlu olacak. Rakiplerden önce F.Bahçe’nin yeni oluşturduğu kadroyu oturtması, şekillendirmesi ve forma sokması gerekiyor. Güçlü bir F.Bahçe bu 5 muhtemel rakibin hepsini saf dışı bırakabilecek yeterliliğe sahip. 
 
Club Brugge’ü yakından tanıyoruz. Taktiksel olarak olgun bir takım. Ancak kalite anlamında sorunları var. Mevcut rakipler içinde en makulu Belçika temsilcisi gibi gözüküyor. Geçen yıldan fazla güç kaybetmediler. Oturmuş bir takım olmaları ve Avrupa tecrübesine sahip olmaları avantaj gibi duruyor. Ancak F.Bahçe, kadro mukayesesi yapınca Brugge’e oranla çok daha güçlü.
 
Ajax, PSV’nin ardından ligi 2. bitirdi. Tarihi ve geleneği büyük bir saygıyı hak ediyor. Çok büyük bir kulüp. Ancak kadro kalitesi ve Hollanda Ligi’nin son yıllarda düşen seviyesi Ajax’ı gözümüze kestirmemiz için son derece iyi bir neden. Beşiktaş geçen yıl bu turda yine Hollanda 2.’si olan Feyenoord’u rahat geçmişti. F.Bahçe de Ajax’ı geçecek güçte.
 
Monaco, geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde Arsenal’i eleyip, çeyrek final oynadı. Çok güçlü bir takım savunması vardı. Ancak mevcut kadrodan Kondogbia ve Carrasco’yu sattılar. Ciddi bir güç kaybı olmasına rağmen yine de dikkat edilmesi gerek bir ekip. Milan’dan El Shaarawy’yi transfer ettiler. Moutinho, Toulalan ve Berbatov gibi uluslararası tecrübeye sahip oyuncular var. Monaco sıkı bir takım ama bileği bükülmeyecek bir ekip de değil.
 
CSKA Moskova, oturmuş bir ekibe sahip. Rusya 2.’si geçen yıl ara transferde santrfor Doumbia’yı Roma’ya satmaları onları olumsuz etkiledi. Hala da yeri dolmuş değil. Kaleci Akinfeev, Berezutski kardeşleri Ahmet Musa, Dzagoev ve Tosic gibi oyuncular üzerine kurulmuş bir oyun yapıları var. Bu turlarda Rus ekipleri bize hep ters geliyor. Kalite olarak çok ürkütücü gözükmese de CSKA, tecrübeli ve oturmuş bir takım. Dikkat edilmesi gereken bir ekip.
 
Shakhtar, 1 ay öncesine kadar çok güçlüydü. Ancak L.Adriano Milan’a, Douglas Costa da B.Münih’e, Fernando ise Sampdoria’ya satıldı. Ciddi kan kaybettiler. Lucescu gibi büyük deneyime sahip bir hocanın varlığı Shakhtar için büyük avantaj. Takımı toplayıp yeni yıldızlar yaratabilir. Bu tip eleme turlarında da taktiksel olarak en üst seviyede bir teknik adam olduğunu biliyoruz. Önemli oyuncuları gitmesine rağmen Shakhtar ile eşleşmek istemezdim.

FK Shaktar Donetsk hakkında kısa bilgi

FK Shaktar Donetsk Ukrayna'da 1936 yılında kurulan futbol kulübü. Maçlarını Donetsk'teki 53.000 Kişilik Donbass-Arena'da oynayan takımın renkleri turuncu-siyahtır. Takımı, Mircea Lucescu çalıştırmaktadır. 20 Mayıs 2009 tarihinde İstanbul'da, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanan UEFA Kupası final maçında Werder Bremen'i 2-1 yenerek tarihinde ilk kez UEFA Kupası'nı müzesine götürmüştür. Bu aynı zamanda son UEFA Kupası'dır. Kupanın yeni adı UEFA'nın yaptığı yeni formatla UEFA Avrupa Ligi olmuştur.

Kulübün futbol şubesinden başka bir spor dalı şubesi yoktur

Takımın künyesi

Kuruluş: Kuruluş: 1936
Stat: Donbass Arena (52.187) (Takım iç savaş nedeniyle maçlarını kendi sahasında oynayamıyor)
T.Direktör: Mircea Lucescu
Takım değeri: 412 mliyon TL
Yıldız oyuncusu: Alex Teixeira

BAŞARILARI

Ukrayna Ligi şampiyonluğu (9), Ukrayna Kupası (9), Ukrayna Süper Kupası (7), UEFA Kupası (1), Sovyetler Kupası (4), Sovyetler Süper Kupası (1)

GELEN OYUNCULAR

Eduardo Flamengo

GİDEN OYUNCULAR

Douglas Costa - B.Münih
Luiz Adriano - Milan
Fernando - Sambdoria
Ilsinho -

HAZIRLIK MAÇLARI

Neftçi: 1-0
Braunschweig (d): 1-2
L.Gdansk (d): 0-0
Monaco: 3-0
Sion (d): 2-3
Basel (d): 3-1

Fenerbahçe'nin hedefi: Avrupa'da ilk 10

Avrupa'nın en çok forma satan 12'inci kulübü F.Bahçe, Van Persie ve Nani gibi yıldızlarıyla ilk 10'a girmeye aday.

Nani ve Robin van Persie transferleriyle dünya çapında ses getiren Fenerbahçe, forma satış rakamlarında da gözünü Avrupa'nın ilk 10'una dikti.

2009-2010 / 2014-2015 sezonları arasında 2 milyon 125 bin adet resmi forma satan Sarı Kanarya, şu an itibarıyla Avrupa'nın en çok forma satışı yapan 12. ekibi durumunda bulunuyor.

Listenin zirvesinde ise son 6 sezonda 10 milyon 433 bin adet resmi forma satışı yapan Real Madrid yer alıyor. İspanyolları, 9 milyon 427 bin satışla İngiliz Manchester United takip ediyor.

EN UCUZ FORMA VAN PERSİE'NİN

Avrupa'nın en çok forma satışı yapan 12 ekibi arasında en ucuz fiyatla forma satan kulüp Fenerbahçe...

Sarı lacivertliler, bu sezon Van Persie ve Nani formalarını 155 TL'ye satıyor. Kulüpler bazında en pahalı satışı ise 120 Euro (360 TL) ile PSG ve Milan gerçekleştiriyor.

Fenerbahçe öncesi Lucescu'ya şok!

Volyn Lutsk karşısında sakatlanan ve hastaneye kaldırılan Maksim Malyshev'in, Fenerbahçe karşısında oynamasının zor olduğu bildirildi.

Shakhtar Donetsk'te Fenerbahçe maçı öncesinde sakatlık şoku yaşanıyor. Ukrayna ekibinin dün ligde Volyn Lutsk ile yaptığı maça ilk 11'de başlayan savunma oyuncusu Maksim Malyshev, sakatlanarak 42. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Başına aldığı darbeyle yerini Viktor Kovalenko'ya bırakan 22 yaşındaki oyuncu derhal hastaneye kaldırıldı. Shakhtar Donetsk'in Şampiyonlar Ligi kadrosunda bulunan oyuncunun büyük ihtimalle Fenerbahçe'ye karşı oynayamayacağı belirtildi.  

Shakthar maçı öncesi büyük korku!

Saha olayları nedeniyle UEFA’dan aldığı men cezası 2 yıl ertelenen Fenerbahçe yarınki Shakhtar maçı öncesi teyakkuzda.

UE­FA'dan al­dı­ğı 2 yıl­lık ce­za­nın ar­dın­dan Av­ru­pa has­re­ti­ni ya­rın­ki Shakh­tar Do­netsk ma­çıy­la nok­ta­la­ma­ya ha­zır­la­nan Fe­ner­bah­çe'de komp­lo en­di­şe­si ya­şa­nı­yor.

2012-13 se­zo­nun­da UE­FA Av­ru­pa Li­gi'nde oy­na­dı­ğı maç­lar­da sa­ha­ya atı­lan me­şa­le­ler ne­de­niy­le iki kez se­yir­ci­siz oy­na­ma ce­za­sı alan Ka­nar­ya, 1 yıl bo­yun­ca UE­FA or­ga­ni­zas­yon­la­rın­dan me­n e­dil­miş­ti. An­cak ce­za­sı ben­ze­ri bir olay­da uy­gu­lan­mak üze­re 2 yıl­lı­ğı­na er­te­len­miş­ti. Hal böy­ley­ken Shak­htar Do­netsk ma­çı­nı sa­bo­te edi­le­ce­ği id­di­ası gün­de­me bom­ba gi­bi düş­tü.
 
BA­TE ma­çı akıl­lar­da

Ba­zı ra­kip ta­kım ta­raf­tar­la­rı­nın Fe­ner­bah­çe'nin ce­za al­ma­sı için, 2 yıl ön­ce­ki BA­TE Bo­ri­sov ma­çın­da ol­du­ğu gi­bi sa­ha­ya pa­ra­şüt­lü me­şa­le ata­ca­ğı öne sü­rül­dü. Sos­yal med­ya­da da bu yön­de pay­la­şım­lar ya­pıl­ma­sı üze­ri­ne ha­re­ke­te ge­çen yö­ne­ti­min em­ni­yet bi­rim­le­ri­ne baş­vu­ru­da bu­lu­na­ca­ğı öğ­re­nil­di. Ya­pı­la­cak olan baş­vu­ru­da maç es­na­sın­da hem Şük­rü Sa­ra­coğ­lu Sta­dı için­de hem de çev­re­sin­de ge­rek­li ön­lem­le­rin alın­ma­sı­nın is­te­ne­ce­ği kay­de­dil­di.
 
Ta­raf­tar uya­rı­la­cak

Ko­nuy­la il­gi­li Shakh­tar ma­çı ön­ce­si UE­FA yet­ki­li­le­ri­ne de bil­gi ve­re­cek olan Fe­ner­bah­çe­li ida­re­ci­le­rin ta­raf­tar­la­rı­na da uya­rı­lar­da bu­lu­na­ca­ğı ifa­de edil­di. İn­ter­net si­te­sin­den bir ma­ça ge­le­cek ta­raf­tar­la­rı­na yö­ne­lik bir açık­la­ma ya­yın­la­ma­sı bek­le­nen Sa­rı-La­ci­vert­li­le­rin stat­ta da uya­rı bro­şür­le­ri da­ğı­ta­ca­ğı be­lir­til­di.

UEFA'dan Fenerbahçe Shakhtar analizi

UEFA'nın resmi internet sitesi, Fenerbahçe ile Shakhtar Donetsk'in tanıtımlarını yaptı.

Sarı-Lacivertliler’in yıldız oyuncusu olarak Robin van Persie, Nani ve Moussa Sow gösterildi. UEFA’ya göre takımın güçlü yönü taraftarı, hücum felsefesi ve atak gücü. 

Fenerbahçe’nin zayıf yönünün ise orta sahada alternatif olmaması ve kontrataklardaki zaaflar olarak gösterildi UEFA’ya göre Shakhtar’ın yıldızları Alex Teixeira, Darijo Srna ve Fred; güçlü yönü kontratak ve yüksek teknik; zayıf yön ise konsantrasyon sorunu...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü