Eylem hazırlığı yapan 9 PKK'lı yakalandı

Bingöl kent merkezinde eylem hazırlığında olan 9 PKK'lı yakalandı.

Eylem hazırlığı yapan 9 PKK'lı yakalandı
Eylem hazırlığı yapan 9 PKK'lı yakalandı
GİRİŞ 29.07.2015 01:22 GÜNCELLEME 29.07.2015 12:17
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Bingöl kent merkezinde eylem hazırlığında olan 9 PKK'lı ile örgüt adına faaliyetlerde bulunduğu gerekçesiyle aranan bir şüpheli terörle mücadele şube müdürlüğü ekiplerinin operasyonla yakalandı. 

Bingöl Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bingöl'de eylem hazırlığında olan 9 PKK'lının gözaltına alındığı bildirildi. Mirzan Mahallesi Çamlık alanı mevkiinde bir grup PKK'lının kentin değişik noktalarında eylem hazırlığı yaptığı bilgisini alan güvenlik güçleri söz konusu adrese operasyon düzenledi. Operasyonda molotof hazırladıkları sırada 9 PKK'lının suçüstü yakalandığı bildirildi. Operasyonda ayrıca örgüt adına faaliyetlerde bulunduğu gerekçesiyle bir kişinin daha yakalandığı belirtildi.



PKK'lıların yakalandıkları yerde yapılan aramada ise, 4 adet el yapımı parça tesirli bomba, 4 adet torpil, 40 adet hazırlanmış molotof kokteyli, 2 havai fişek rampası, 11 adet boş şişe, 1,5 litre şişe içerisinde benzin, 1 adet tabanca, çok sayıda eldiven ve molotof kokteyli yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin, yapılan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği bildirildi. 

YORUMLAR 12
  • Orhan Resmi 8 yıl önce Şikayet Et
    Yakalayan arkadaş hemen orada sorgusunu yap ve gebert. Alacağı ceza ne kadar sanıyorsun ki canlı ele geçiriyorsun ve adalet'e (adil sanıyorsun) teslim ediyorsun. O seni yakalasa canlı kalırmısın sence? Ağızlarına bombayı sok fitili ateşle, bu kadar basit. Devleti de adaleti de uğraştırma.
    Cevapla
  • ümit okçu 8 yıl önce Şikayet Et
    bulundukları anda gebertilmelerini istiyoruz. suçüstü yakalanmışlar. suçları vatana ihanet. cezası ölüm.
    Cevapla
  • Vuslat 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizim vergilerimizle bu hainlere bakilmasini istemiyooruuzz artik
    Cevapla
  • ilker 8 yıl önce Şikayet Et
    ifadeleri alınıp serbest bırakılır. ceza yasalarımız hainden teröristten katilden yana.
    Cevapla
  • Fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    Doldurun cezaevlerini benim vergilerimle besleyin salın bizde 900 liraya çalılalım vergi verelim tek care kuran şeriyatıyla ceza vermektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü