Terör örgütü PKK 4 koldan saldırı ve eyleme geçti

PKK sınır ötesinde ağır kayıplar verdikçe içeride kalleşçe eylemlere başvuyor. Dün Türkiye'nin farklı noktalarından eylem haberleri geldi.

Terör örgütü PKK 4 koldan saldırı ve eyleme geçti
Terör örgütü PKK 4 koldan saldırı ve eyleme geçti
GİRİŞ 29.07.2015 08:13 GÜNCELLEME 29.07.2015 11:53
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Terör ögütü PKK, Türkiye'nin son silahlı operasyonları sonrası iyice köşeye sıkıştı.

Sınır ötesinde Mehmetçiğin karşısına çıkmaya cesaret edemeyen teröristler sınır içinde huzuru bozacak eylemlere imza atıyor.

Güvenlik güçlerini sivil ya da ailelerinin yanında savunmasız yakalayan teröristler bu şekilde 5 asker ve polisimizi şehit etti.

Hakkari'de Adliye ve polis lojmanlarına saldırı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki adliye ve polis lojmanlarına teröristlerce roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Saldırıda ölen ya da yaralanan olup olmadığının ise çatışmanın devam etmesi nedeniyle henüz netlik kazanmadığı belirtildi.

PKK'lı teröristler Lice'de polis kaçırdı

Polis memuru Sedat Yabalak, ziyaret için gittiği Erzurum'dan dönerken, Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde PKK'lı teröristler tarafından kaçırıldı.

Erzurum'dan, görev yeri Şanlıurfa'ya gitmek üzere Bingöl üzerinden Diyarbakır'a gelen polis memuru Sedat Yabalak ve ailesinin içinde bulunduğu otomobil, yol kesen silahlı PKK'lı bir grup tarafından durduruldu. Yapılan kimlik kontrolünde polis olduğunu anladıkları Yabalak'ı yanlarına alan PKK'lılar, ailesini serbest bıraktıktan sonra dağlık alana götürdü.

Ailesinin haber vermesi üzerine ortaya çıkan olayda güvenlik güçleri, polis memuru Sedat Yabalak'ı kaçıran PKK'lıları yakalamak amacıyla operasyon başlattı.

Diyarbakır'da Emniyet Müdürlüğü'ne roketli saldırı

Diyarbakır'ın Dicle ilçesi Emniyet Müdürlüğü'ne akşam saatlerinde bir grup PKK'lı tarafından roket atıldı.

Dicle ilçesi kırsal kesiminden akşam saatlerinde ilçe merkezine sızan bir grup PKK'lı İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına saat 20.00 sıralarında roketatarlı saldırı düzenlendi. Roketler isabet etmezken, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki polislerin de anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Çatışmanın ara sokaklarda devam ettiği bildirildi.

İstanbul'da Beylikdüzü polis merkezine silahlı saldırı!

Beylikdüzü'nde polis merkezine silahlı saldırı düzenlendi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, polis merkezine iki kurşun isabet etti. Polis, saldırıyı gerçekleştiren otomobilin yakalanması için bölgede operasyon başlattı. 

YORUMLAR 6
  • CENGİZ44 8 yıl önce Şikayet Et
    düşmana niye düşmanlık yapıyorsun diyemezssiniz. adamlar hain, terörist boşuna hain demiyoruz veya boşuna terörist demiyoruz onlar yapacak bunda farklı birşey aramaya gerek yok. önemli olan bizim onlara bunu yaptırmamamız. yıllarca çözüm süreciyle kadrolaşan örgütün, metropollere yerleşen örgütün bu denli saldırılar yapması kaçınılmaz bir süreç. ama onlar kadrolaşırken bizim hükümetimizin sessiz kalması bugün bu sonuçları doğuruyor.
    Cevapla
  • gadban 8 yıl önce Şikayet Et
    burdan herkes beni iyi dinlesin eğer bir polisimizin veya askerimizin yolda birden arabası bozuluyor ise ! sakın sakın dikkat etsin adamlar geceden beri arabayı bozdular ve birazdan ona pusu kurulacağını bilsin mutlaka ! ve iki tane askerimiz bu yüzden şehit oldu zaten .. silahını alsın fişeği namluya koysun ve kendisi filmdekiler gibi pusu kursun öldürsün itleri çünkü iki dakika sonra geçecekler
    Cevapla
  • serdar ilhan 8 yıl önce Şikayet Et
    yaptıkları bu işte arkadan vurmak pusu kurmak. hükümet aynı kararlılıkla devam etsin çözüm sürecinde alınan neticeden çok daha fazlası alınır. müzakere insanlarla yapılır bunlar insan olmadıklarını gösterdiler.
    Cevapla
  • ÇAKIR 8 yıl önce Şikayet Et
    Eylem yapana acımayın kardeşim.
    Cevapla
  • yurt 8 yıl önce Şikayet Et
    bencede.. vurun gebertin
    Cevapla
  • zair 8 yıl önce Şikayet Et
    suç işleyenler yakalanır sokaklar temizlenir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!