Başbakanlık: 6 PKK sığınağı vuruldu

Başbakanlık'tan yapılan açıklamada 'Şehit Arslan Kulaksız' operasyonunda 6 PKK sığınağının vurulduğu' belirtildi.

Başbakanlık: 6 PKK sığınağı vuruldu
Başbakanlık: 6 PKK sığınağı vuruldu
GİRİŞ 29.07.2015 11:31 GÜNCELLEME 29.07.2015 12:29
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Başbakanlık Koordinasyon Merkezi'nden yapılan açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti’nin ulusal güvenliğini, güvenlik güçlerini hedef alan, sivil vatandaşlarının huzur ve emniyetini tehdit eden DAEŞ, PKK ve DHKP-C terör örgütlerine yönelik operasyonların yurtiçinde ve sınır ötesinde sürdürülmekte olduğu belirtildi.
 
Açıklamada, Bu çerçevede, 28 Temmuz’u 29 Temmuza bağlayan gece boyunca icra edilen “Şehit Jandarma Binbaşı Arslan KULAKSIZ” hava harekâtında PKK terör örgütünün yurtiçi ve yurtdışında (Zap, Metina, Gara, Avaşin-Basyan, Hakurk ve Kandil’de) kullandığı önceden tespit edilen sığınak, barınak, depo, lojistik nokta ve barınma alanları ile mağaralar vurulmuştur" denildi.
 
(AA)

YORUMLAR 45
  • ugur 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya içerideki kampları kim vuruyor!!
    Cevapla
  • KATU 8 yıl önce Şikayet Et
    Kürtler kardeşçe yaşama teklifini ellerinin tersiyle ittiler. AK Parti bu kadar uğraşıp bu kadar üzerine titremişken ve bölgeye hayatında görmediği hizmeti götürmüşken "HAYIR İSTEMİYORUZ, BİZ PKK Yİ İSTİYORUZ" dediler. İşte olan budur. Şimdi bu savaşı bitirmek lazım. Nasıl mı? Son terörist parçalanıncaya kadar bombalayarak.
    Cevapla
  • can 8 yıl önce Şikayet Et
    Halen kardeşçe yaşamaktan bahsedenler var yav??? Siz etrafınıza kardeşlikten bahsederken pkk, ermeni, yunan, çocuklarına türke karşı duşmanlık ve kin aşılıyo. Tek taraflı kardeşlik olamaz. Bunu anlayın artık .kardeşlik diye bişey yok. Gerçekçi olmak geleceğinizi kurtarır.
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Artık hdp hariç partiler anlaşsın idam getirilsin Abdullah Öçalanda dahil askeri,polisi ve suçsuz günahsız insanları katledenler idam edilsin.
    Cevapla
  • AKINCI 8 yıl önce Şikayet Et
    şu kopan fırtına TÜRK ORDUSUDUR YABBİ , SENİN UĞRUNDA ÖLEN ORDU BUDUR YARABBİ , taki yükselsin EZANLARLA MÜEYYED NAMIN , gaalib et çünkü bu SON ORDUSUDUR İSLAMIN amin , amin , amin ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ölen borçlusunun mezarını açtı, mezarı ateşe verip canlı yayın yaptı!
Sİyonist İsrail destekçisi Alman Cumhurbaşkanı'na  "Leva Palestina" şarkısı dinlettiler