Battalgazi Belediyesinden personeline eğitim kursu

Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeline yönelik kurs düzenlendi. 

Battalgazi Belediyesinden personeline eğitim kursu
Battalgazi Belediyesinden personeline eğitim kursu
GİRİŞ 29.07.2015 12:11 GÜNCELLEME 29.07.2015 12:11

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 3 hafta sürecek olan kursta eğitimleri, turizm araştırmacısı ve profesyonel turist rehberi Bülent Korkmaz verecek.

Tarihi eserlerin ziyaretçilere daha doğru ve düzenli bir şekilde tanıtılması amacıyla düzenlenen kursta, eski Malatya'nın tarihi, kültürü ve eserleri hakkında personele uygulamalı ve teorik bilgiler verilecek. 

Battalgazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Muzaffer Karakuş, kursun açılışında yaptığı konuşmada, tarihi eserlerin etkin bir şekilde tanıtılması amacıyla eğitim çalışması başlattıklarını belirterek, "Eğitim hayatın her evresinde yer almaktadır. Amacımız, Battalgazi bölgemizdeki tarihi ve kültürel değerlerimizin doğru tanıtılması için nitelikli eleman yetiştirmek. Türkiye’nin gönüllü kültür elçisi olarak çalışan başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın diğer çalışmalarda olduğu gibi bu çalışmada da samimi ve içten desteğini görüyoruz. Bu destek bize güç verirken ileride yapılacak başka çalışmalar için de teşvik olacaktır" ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Adliyede büyük yüzleşme! Polat ve Banu Parlak karşı karşıya