Parti binasına kumar operasyonu

Geleceğin Türkiye Partisi Adana İl Başkanlığına düzenlenen operasyonda,  "kumar oynadığı ve oynatıldığı" iddiasıyla 95 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

Parti binasına kumar operasyonu
Parti binasına kumar operasyonu
GİRİŞ 29.07.2015 12:46 GÜNCELLEME 29.07.2015 12:46

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Çakmak Caddesi'ndeki bir iş merkezinde 27 gün önce kumar oynatıldığı iddiasıyla kapısına mühür vurulan Çukurova Eğlence Konaklama-İş Sendikası'na ait yerin, Geleceğin Türkiye Partisi İl Başkanlığınca kullanıldığı ve kumar oynatılmaya devam edildiği yönünde ihbar aldı.

Daha önce Güven Partisi ve Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi il başkanlığı olarak da kullanılan ve kumar oynatıldığı iddiasıyla birçok kez operasyon düzenlenen binaya giden ekipler, kapıdaki mührün bozulmadığını ancak binaya yeni yapılan bir kapıdan girildiğini tespit etti. 

İçeri girmek için kapının açılması uyarısında bulunan ekipler, olumlu yanıt alamayınca balyozla duvarın bir bölümünü kırmaya başladı. Bu sırada bir kişinin kapıyı açmasıyla içeri giren ekipler tombala kartları ve pulları masaların üzerinde buldu.

Ayrıca, çekiliş toplarının borulardan su kullanılarak kanalizasyona dökülmesini sağlayan bir düzeneği de ortaya çıkaran ekipler, düzeneği bozup, borulardan dökülen çok sayıda çekiliş topunu da delil olarak topladı.

Ekipler, geçtiğimiz günlerde mühürlenen kapının arkasındaki 5 metrekarelik alanın duvarla çevrilerek binanın kullanılmadığı izlenimi vermeye çalıştığını tespit etti.

Kameralar tarafından da kaydedilen operasyonda il başkanı Bayram I'nın da aralarında bulunduğu 8 kişi hakkında "kumar oynanması için yer temin etmek" suçundan işlem yapıldı. Ekipler, kumar oynadığı ileri sürülen 87 kişiye de 218'er lira ceza uyguladı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...