AK Parti İl Koordinasyon Toplantısı yapıldı

İl Başkanı Arat: "Teşkilatlar olarak yarın seçim olacakmış gibi çalışmayı sürdürüyoruz. Bu manada gerekli tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Ülkemiz ve şehrimiz adına ne gerekiyorsa yapacağız"

AK Parti İl Koordinasyon Toplantısı yapıldı
AK Parti İl Koordinasyon Toplantısı yapıldı
GİRİŞ 29.07.2015 14:17 GÜNCELLEME 29.07.2015 14:24

 AK Parti Konya İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, İl Başkanı Musa Arat Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.

İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıya AK Parti Konya milletvekilleri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve İl Yürütme Kurulu Üyeleri katıldı.

Konya ve ülke gündeminin konuşulduğu toplantıda, tamamlanan ve devam eden yatırımlar ile projeler, kentin sorunları, belediyeler ve teşkilat çalışmaları ele alındı.

Toplantıyı değerlendiren Arat, ayda bir kez yapılan toplantılarda Konya’nın sağlık, ulaşım, enerji ve eğitim alanındaki yatırımları, projeleri ile belediyelerin hizmetleri ve teşkilat çalışmalarını ele aldıklarını belirterek; "7 Haziran sonrasında ortaya yeni bir tablo çıktı. Ancak bizler, Konya’nın yatırımlarının takibi ve hayata geçmesi noktasında elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Teşkilatlar olarak yarın seçim olacakmış gibi çalışmayı sürdürüyoruz. Bu manada gerekli tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Ülkemiz ve şehrimiz adına ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü