Niğde Garnizon Komutanı Albay Nayır'a veda yemeği

 Jandarma Genel Komutanlığı emrine atanan Niğde Garnizon Komutanı Albay Ufuk Nayır için veda yemeği düzenlendi.

Niğde Garnizon Komutanı Albay Nayır'a veda yemeği
Niğde Garnizon Komutanı Albay Nayır'a veda yemeği
GİRİŞ 29.07.2015 14:18 GÜNCELLEME 29.07.2015 14:18

Bor Askeri Fabrika Gazinosundaki programa, Vali Necmeddin Kılıç, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt ve kurum müdürleri katıldı.

Vali Kılıç, burada yaptığı konuşmada, Nayır'ın jandarma teşkilatında sevgiye dayalı bir otorite kurduğunu söyledi.

Nayır'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Kılıç, "Her şey bir vakit, zaman üzerinedir. Her şey bir ecel üzerinedir, her şeyin bir ömrü var. Vakit geldiği zaman birileri 'vakit tamam' der. Dolayısıyla memuriyette de bir vakit var. Bu vakti sizin dışınızda tespit ediyorlar. Sizi atarken de sizin dışınızdakiler tespit ediyor. İradenizin bir payı yok. Oraya gidiyorsunuz takdir edilen süre kadar kalıyorsunuz. Komutanımıza bundan sonraki görevinde ve yaşamında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Albay Ufuk Nayır ise Niğde'de yeni dostlar kazandığını belirterek, şöyle konuştu:

"Jandarma teşkilatı çok büyük bir aile ve bu aile içerisinde nereye gidersen kapısını çalacağın yer olur. Niğde'ye de geldiğimizde bizi kabul edecek insanlar olduğuna inanıyorum. Sizleri de bizlerin bir ailesi gibi görüyorum. Tabii ki ayrılmak hüzün veriyor, duygulanıyorum. Niğde'de bulunduğumuz süreç içerisinde güzel günlerimiz de oldu. Aynı zamanda acı zamanlarımız da oldu. Özellikle Ulukışla'daki yaşadığımız hadise derinden üzdü. Orada da rahmetli olan arkadaşlarımızın ailelerine başsağlığı diliyorum. Gönül arzu ederdi ki biraz daha kalalım. Burada görevimiz güzel ve acı anılarla bitti. Bundan sonraki hayatımızı başka yerlerde sürdürürken sizleri her zaman anacağız. Bize buradaki yardımlarınızdan, ilginizden ve alakanızdan dolayı teşekkür ediyorum." 

Konuşmaların ardından Vali Kılıç, Nayır'a plaket, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ise kilim hediye etti. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi