Çorum'da şizofren hastasının babasını öldürmesi

Çorum'da, babasının boğazını satırla keserek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, adliyeye sevk edildi.

Çorum'da şizofren hastasının babasını öldürmesi
Çorum'da şizofren hastasının babasını öldürmesi
GİRİŞ 29.07.2015 15:30 GÜNCELLEME 29.07.2015 15:30

Karakeçili Mahallesi'nde dün akşam 155 Polis İmdat hattını arayarak babasını öldürdüğünü söyledikten sonra polis ekiplerince gözaltına alınan H. Karakuş'un emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şizofren hastası olduğunu ileri süren şüpheli,  emniyetteki ifadesinde, babasına annesiyle tartışmasından dolayı kızdığını söylediği öğrenildi.

H. Karakuş'un ifadesinde , babası İsmail Karakuş'un annesine baskı yaptığını ve olay günü tartıştıklarını öne sürerek,  annesi ve kız kardeşi uyuduktan sonra başka bir odada yatan babasının boğazına, mutfaktan aldığı satırla, hareketsiz kalıncaya kadar vurduğunu itiraf ettiği belirtildi.

- Daha öncede babasını öldürmek istemiş

Bir bıçak alarak, daha önce de babasını öldürmek istediğini ancak annesinin kendisine engel olduğunu belirten H. Karakuş, "Yine benim elimden satırı alır diyerek annem uyuduktan sonra olayı gerçekleştirdim" şeklinde ifade verdi.

H. Karakuş'un, şizofren hastası olduğunu, yaklaşık olarak 10 yıldır tedavi gördüğünü, hastalığıyla ilgili raporunun da bulunduğunu iddia ettiği belirtildi.

- "Pişman değilim"

Zanlı H. Karakuş, Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin tanımlanmasının ardından "kasten adam öldürmek" suçundan adliyeye sevk edildi.

Şüphelinin emniyetten çıkarılışı sırasında kendisini görüntüleyen gazetecilerin "pişman mısınız?" sorusuna "Değilim" şeklinde cevap verdi.

- Olay

Karakeçili Mahallesinde yaşayan H. Karakuş, dün akşam babası İsmail Karakuş'u yatakta uyurken satırla boğazını keserek öldürmüştü. Olayın ardından polis ekiplerini arayarak olayı ihbar eden zanlı, eve gelen polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Olay sırasında evde bulunan ve uyudukları bildirilen H. Karakuş'un annesi ve kız kardeşi de olayı, evlerine gelen polislerden öğrenmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu