Bir ilimizde 'sıcak tatili' verildi

Yurt genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de kavurucu sıcaklar etkisini sürdürüyor.

Bir ilimizde 'sıcak tatili' verildi
Bir ilimizde 'sıcak tatili' verildi
GİRİŞ 29.07.2015 17:26 GÜNCELLEME 29.07.2015 17:43
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Sıcak hava dolayısıyla Kırıkkale Valiliğince kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personele 3 gün idari izin verildi.

Termometrelerin gölgede 36 dereceyi gösterdiği Kırıkkale’de kimi vatandaş sıcak havadan korunmak için ağaç gölgesinde oturmayı tercih ederken, kimileri de sokakta şemsiyeyle geziyor. Kentteki bazı esnaflar sıcak hava dolayısıyla işlerinde düşüş yaşandığını belirtirken, bazıları da soğuk su ve içecek satışlarının artışından memnun olduklarını, bugünlerde soğuk su satışlarının bir hayli arttığını belirtiyor.

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü ise Zafer Caddesi üzerinde bulunan bir sağlık ocağının ışıklı tabelasıyla, halkı sıcak havaya karşı bol sıvı tüketmeleri konusunda uyarıyor.

Öte yandan, Kırıkkale’de mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personele 3 gün idari izin verildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • oğuz 8 yıl önce Şikayet Et
    Kırıkkale'de çok mu diyorsunuz da biz alışık değiliz işte bu kadar sıcağa, hem engelli ve hamilelere tatil edildi, ben evde duramıyorum, valimiz sayın Ali Kolat sorumlu bir devlet adamı, çok seviyoruz Kırıkkale olarak.
    Cevapla
  • Ace 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen güneşten faydalanma da işin rahatına kaçıp tatil et.Bence valilik bu kararıyla diğer şehirlerimize kötü örnek olmakta
    Cevapla
  • Ace 8 yıl önce Şikayet Et
    Urfa'da 50-60 derecelik kavurucu havaya rağmen kaç yıldır tatil olmayan kurumlar Kırıkkale'de neye göre tatil ediliyor kaldı ki Şanlıurfa Türkiye'nin en sıcak şehri
    Cevapla
  • burak 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun dışarı çıkamıyorduk dün 40 dereceydi hava rüzgar yok esmiyor. Hamile ve engelli abilerimiz için iyi bi karar diğer illerdede uygulanması lazım bence
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    gaziantep 45 derece 36 neki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!