Sevim'den Taşkesenligil'e teşekkür ziyareti

 Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürü Timur Sevim, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Sevim'den Taşkesenligil'e teşekkür ziyareti
Sevim'den Taşkesenligil'e teşekkür ziyareti
GİRİŞ 29.07.2015 18:32 GÜNCELLEME 29.07.2015 18:32

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün sporda her zaman en büyük paydaşları olduğunu söyleyen Sevim, göreve geldiği günden bu yana Taşkesenligil'in çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirtti.

Taşkesenligil'in spora ve gençliğe destek veren, manevi değerlere sahip çıkan bir bürokrat olduğunu ifade eden Sevim, kendisine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Erzurum Türk Telekomspor'un yıllarca atletizmde ve judoda Türkiye'ye milli sporcuları kazandırdığına işaret eden Sevim, şöyle devam etti:

"Kulüp olarak yıllarca özellikle atletizmde Türkiye'nin lokomotifi olduk. Ülkemize şampiyonluklar kazandırdık, batıdaki kulüplere sporcular yetiştirdik. Engelliler bilek güreşinde ve Londra 2012 Paralimpik Olimpiyatları'nda başarılı olan Gökhan Seven ve Doğan Hancı gibi sporculara sahip bir kulüp olmanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz."

Sevim'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Taşkesenligil de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak gençliğin ve sporun yanında olduklarını ifade etti.

Başarılı olmalarının yanı sıra manevi değerlerine sahip çıkan gençler yetiştirmenin de gayreti içinde olduklarını vurgulayan Taşkesenligil, "Bilgili ve becerikli gençleri gençlik merkezlerinde yetiştirebilirsek bununla mutluluk duyarız. Kurumlar arasında dayanışmaya önem veren bir kurum olarak da, Türk Telekom Bölge Müdürlüğü ile her zaman iyi diyaloglar içinde olmanın sevincini yaşıyoruz" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek