Diyarbakır'da hain saldırı: 1 şehit!

Diyarbakır'ın Çınar İlçesi'nde polis otomobiline düzenlenen silahlı saldırıda 1 polis şehit oldu, 1 vatandaş ise hayatını kaybetti.

GİRİŞ 30.07.2015 00:09 GÜNCELLEME 30.07.2015 11:36
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'ın Çınar İlçesi'nde devriye görevi yapan polis otomobiline düzenlenen silahlı saldırıda 1 polis memuru şehit oldu, yoldan geçen 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Bugün saat 22.45'te Çınar İlçesi'nde devriye görevi yapan resmi polis aracına , kimliği belirlenemeyen bir terörist tarafından otomatik silahlarla ateş açıldı. Çevredekilerin buyuk korku yaşadığı saldırıda araçta bulunan 1 polis memuru ile yoldan geçen 2 vatandaş yaralandı. Saldırgan kaçarak izini kaybettirirken, durumu ağır olan ve ismi henüz açıklanmayan polis memuru ile 2 sivil vatandaş Diyarbakır Bölge Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

POLİS ŞEHİT OLDU
Uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan polis memuru Mehmet Uyar (30), tedaviye alındığı Diyarbakır Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan bir vatandaş ise hayatını kaybetti.

Uyar'ı şehit edip, 2 kişiyi yaralayan PKK'lının yakalanması için operasyon başlatıldı.
 

YORUMLAR 57
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    yapılacakı tek şey vur emirli sıkı yönetim !
    Cevapla
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    yaw arkadaşlar bu devriyeyi zırhlı araclarla atmıyolarmı ya allah aşkına normal arabaylamı attıroyolar bu karkaşalıkta hala.
    Cevapla
  • Ulan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl iştir ortalık kan gölü sen adamı resmi devriyeye çekar bir nevi hedef göster senin gibi zihniyetin...
    Cevapla
  • Yeter ...Başa döndük yine... 8 yıl önce Şikayet Et
    o polise ve polis askere dokunanın Allah belasını versin... bu kanın durması için elinde imkan olupta kullanmıyanın da Allah belasını versin...Herkes amin desin... kim olursa olsun... Allah Bu vatan ugruna şehit olan herkesi bagışlasın...Haklarını yerde bıraktırmasın...
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Dun acilima devam diyenler dusunsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK artık gündem olmaktan çıkartılmalı
Son dakika: Erdoğan'dan Irak'ta tarihi açıklamalar! 'Hazırız' deyip mesajı verdi...