Malatya'da 3 yerel gazete alan kıraathane sahibine altın ödülü

Malatya'da işletmesine günlük 3 yerel gazete alan kıraathanelerden birine çekilişle altın ödülü verildi. 

Malatya'da 3 yerel gazete alan kıraathane sahibine altın ödülü
Malatya'da 3 yerel gazete alan kıraathane sahibine altın ödülü
GİRİŞ 30.07.2015 11:46 GÜNCELLEME 30.07.2015 11:46

Basın İlan Kurumu Malatya Şubesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kahveciler Esnaf Odası ile Basın İlan Kurumu Malatya Şubesi işbirliğinde düzenlenen "Yerel Gazete Al, Altın Kazan" projesi kapsamında Kahveciler Odası'nda günlük 3 yerel gazete alan kıraathanelerle çay ocakları işletme sahipleri arasında kura çekimi gerçekleştirildi. 

Kurada çıkan Semaver Çay Evi sahibine altın ödülü verildi. Çay evinde çalışan Adil Yasak'a ödülü Basın İlan Kurumu Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı ve Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Hacı Karanfil verdi. 

Abacı, burada yaptığı konuşmada, proje kapsamında Temmuz ayı denetimlerinde esnafın çoğunun kampanyaya uyduğunu görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yerel gazetelerin okunurluğunu ve tirajını artırmaya yönelik projeye daha fazla katılım beklediklerini kaydeden Abacı, kıraathanelerde bir çay fiyatına 2-3 yerel gazete alınabildiğini belirterek, "Yerel gazete al, altın kazan projesi, kıraathane, çay ocağı ve kafe işleticilerine bir maddi külfet getirmeyecek. Çünkü ilimizde yerel gazetelerin fiyatı 25-30 kuruş. Kıraathane, çay ocağı ve kafelerin günde en az 3 yerel gazeteyi bayilerden almalarını arzu ediyoruz. Kampanyayı cazip hale getirmek için, her ay bir çekilişle, kıraathane, çay ocağı ve kafelerden birine altın hediye edilmesi kararlaştırıldı" ifadelerini kullandı.

Karanfil de projenin 2015 yılı sonuna kadar süreceğini ifade ederek, her ay çekilişle altın ödülü verileceğini belirtti. Üyelerine proje çerçevesinde bilgilendirici mesajlar gönderdiklerini aktaran Karanfil, üyelerinin bir kısmının gazete aldığını, almayanların da bu projeyle gazete almalarının sağlanmış olacağını vurguladı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler