Şırnak'ta askere hain saldırı: 3 şehit

Şırnak'ta teröristler tarafından jandarma taburuna yönelik düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre 3 asker şehit oldu.

GİRİŞ 30.07.2015 12:10 GÜNCELLEME 30.07.2015 14:55
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Şırnak'ta teröristlerce yol emniyeti alan askerlere yönelik saldırıda bir subay, bir erbaş ve bir er şehit oldu.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, "Kara Kuvvetleri 6'ncı Motorlu Piyade Tugay Komutanlığına (Şırnak/Akçay) ait Görmeç ve Seslice Üs Bölgelerine izinden dönen personeli götürmek üzere planlanan konvoyun yol emniyetini almak için görevlendirilen unsurlarımıza, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından yapılan saldırı neticesinde 1 subay, 1 erbaş ve 1 er olmak üzere 3 kahraman personelimiz şehit olmuştur. Olay bölgesine İHA, silahlı helikopterler ve komando unsurları sevk edilmiş, 1 terörist silahı ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Teröristlere yönelik operasyon devam etmektedir" denildi.

YORUMLAR 83
  • alpidalpi 8 yıl önce Şikayet Et
    bilmem kaç terörist etkisiz hale getirildi lafına ifrit oluyorum.Şehitlerimize rahmet diliyorum.
    Cevapla
  • Haktan 8 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet etsin
    Cevapla
  • ayla 8 yıl önce Şikayet Et
    Devletimizin askerine polisine öğretmenine ve diğer vatandaşları ile devletin bütünlüğüne kasteden hainleri asmak lazım. Daha önceki aziz şehitlerimizin katilleri asılsaydı bugünkü şehitler olmazdı.Türkiye Cumhuriyeti Devleti idamı geri getirerek büyüklüğünü göstermeli.
    Cevapla
  • ibrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    Selamün aleyküm sevgili kardeşlerim istirham ediyorum yapmayın Allah aşkına bu nasıl bir anlayıştır, şehit veryoruz diye müslüman türkiye cumhuriyeti savaşmaktan mı kaçacak eğer öyle olsaydı çanakkale muharebesine kurtuluş savaşına katılmaz yüzbinlerce şehit vermezdik unutmayınki bizim ölülerimiz cennete onların leşleri cehenneme gidecektir Rabbim mekanlarını cennet eylesin
    Cevapla
  • Oğuz 8 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru yüreğine sağlık
    Cevapla
  • Ahmed 8 yıl önce Şikayet Et
    beyler burda duyarlı halkımızın emniyet güçlerine yardımcı olmaı lazım,teröristler haince saldırıp kaçtıkları yönü ve eşkalleri emniyet güçleriyle paylamalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?