Emniyet Müdür Böğürcü: Görevimin başındayım

Dün akşam saatlerinde görevden alındığı haberleri çıkan Diyarbakır Emniyet Müdürü Halis Böğürcü açıklama yaptı.

GİRİŞ 30.07.2015 12:17 GÜNCELLEME 30.07.2015 13:52

Şehit polis Mehmet Uyar için düzenlenen cenaze töreninde konuşan Böğürcü ise yaptığı açıklamada, "Görevimin başındayım, haberler moral bozmaya yönelik" dedi.

Diyarbakır Emniyet Müdürü Halis Böğürcü; şehit polis Mehmet Uyar için düzenlenen törende görevden alındığı iddiaları için şunları söyledi:

''Görevimin başındayım. Görev verildiği gibi alınır da. Bu tip  haberler moralimizi bozmaya yönelik hareketler. Bir yanda kalleşliğin sembolü olan Terör örgütü diğer tarafta manevi değerleri sömürmeye çalışan zavallılar. Devletin gücü hepinize yetecektir.''

VALİ AKSOY: SALDIRI ALÇAKÇA

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy ise şehidin cenaze töreninde yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

''Vatanın bölünmez bütünlüğünü hedef alan terör eylemleri devam ediyor. Bu tip eylemler son günlerde artıyor. Jandarma ve emniyet teşkilatımız gayretle çalışmaları sürdürüyor. Milletimizin bölünmez bütünlüğü, halkımızın huzur ve güvenliği için bundan önceki gibi bütün birimlerimiz çalışmalarını sürdürecek. 

Trafik polislerimize saldırı, yol kontrolündeki jandarmamıza saldırı ve dün vatandaşla konuşan polisimize yapılan bu saldırı alçakçadır. Güvenlik birimlerimiz failleri yargının önüne çıkartacak. 

Şehidimize rağmet diliyorum. Ailesine, emniyet teşkilatımıza ve milletimize sabır diliyorum.''

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı