PKK son dakika saldırı haberleri

Son dakika haberleri olarak Şırnak'tan şehit haberi geldi. 1'i teğmen 3 asker şehit oldu. PKK son dakika saldırı haberleri bu sayfada

PKK son dakika saldırı haberleri
PKK son dakika saldırı haberleri
GİRİŞ 31.07.2015 09:18 GÜNCELLEME 31.07.2015 09:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Son dakika haberleri Şırnak'ta tabura saldırı. İzinden dönen askerlerin konvoyu için yol emniyeti alan askerlere PKK tarafından ateş açıldı. Olayda ajanslara son dakika bilgisi olarak 1'i teğmen 3 asker şehit haberi geldi. Askerlerin ateşe karşılık vermesi sonucu bir terörist ölü olarak ele geçirildi



Teröristlere karşılık veren askerlerin açtığı ateş ile 1 teröristin öldürüldüğü son dakika haberleri arasında yer aldı. Olay yerine çok sayıda asker sevkedildi. şiddetli çatışmalar yaşanıyor. Yine son dakika haberleri arasında bölgeye helikopterlerin de sevkedildiği gelen bilgiler arasında.

Bütün bu gelişmeler yaşanırken Genelkurmay Başkanlığı sitesinde bir duyuru yayınladı. Olayın nasıl oduğunu anlatan bilgilendirici açıklamada son dakika haberleri arasına girecek önemli gelişmelere yer veriliyordu.

İşte saldırıyla ilgili Genelkurmay Başkanlığıı internet sitesinde yapılan açıklamada şöyle denildi:

"30 Temmuz 2015 günü saat 09.10 sularında, Kara Kuvvetleri 6’ncı Motorlu Piyade Tugay Komutanlığına (Şırnak/Akçay) ait Görmeç ve Seslice Üs Bölgelerine izinden dönen personeli götürmek üzere planlanan konvoyun yol emniyetini almak için görevlendirilen unsurlarımıza, Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından yapılan saldırı neticesinde; 1 subay, 1 erbaş ve 1 er olmak üzere 3 kahraman personelimiz şehit olmuştur. Olay bölgesine İHA, silahlı helikopterler ve komando unsurları sevk edilmiş, 1 terörist silahı ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Teröristlere yönelik operasyon devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz."

TERÖR HEDEFLERİ BOMBALANDI

Şırnak Akçay'da bulunan Kara Kuvvetleri 6'ncı Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı Görmeç ve Seslice üs bölgelerine izinden dönen personeli götüren konvoya yol emniyeti sağlayan askerlere sabah PKK'lı teröristlerin saldırısında 3 askerin şehit olmasının ardından bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Operasyon kapsamında Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'ndan kalkan kobra helikopterler, Küpeli Dağı'nda PKK'lı teröristlerin bulunduğu noktaları havadan bombaladı. Operasyon bölgesine gönderilen İHA ile de saldırıyı yapan terörist grubun izi sürüldü.

Bölgede başlatılan operasyon sürerken, bombalanan bölgelerden dumanların yükseldiği görüldü. 

 

Gece yarısı hain saldırı! 2 polis şehit oldu

Adana'nın Pozantı ilçesinde teröristlerin ilçe emniyet müdürlüğü binasına düzenlediği saldırıda 2 polis şehit oldu.

Alınan bilgiye göre, terör örgütü PKK üyesi bir grup Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına silahla saldırdı. 

Saldırıda 2 polis memuru şehit oldu. Polislerin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada, 2 terörist öldürüldü.

Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

YORUMLAR 1
  • haydar 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok özel birimlerle, bordo berelirle, özel yetişmiş elemanlaral bu eşkıya eman diletene kurutulmalı. Laşeleri sergilenmeli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler